Haberler

MHP Adana İl Başkanı Baş, Yeni'ye Cevap Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “AKP temsilcileri konuştukça batmaktadırlar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "AKP temsilcileri konuştukça batmaktadırlar. Ama onlar saplandıkları bataklığa Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletini çekemeyeceklerdir" dedi.

Yusuf Baş, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Baş, yazılı mesajında "AKP ve AKP'nin temsilcilerinin özellikle bu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli karşıtlığı üzerine geliştirdikleri düşmanca saldırıları artırmış olmaları asla tesadüf değil. AKP'yi MHP korkusu sardı. AKP saltanatı bitmek üzeredir. 7 Haziran, AKP için kaçınılmaz sonun başlangıcı olmuştur" diye konuştu.

Başkan Yusuf Baş açıklamasını şöyle bitirdi:

"Sayın Yeni benim üslubumu da sorgulamış. Doğrudur; ben hocalarımdan çok şey öğrendim. Benim hocalarım bana fitneyi, yalanı, nifak tohumu saçmayı öğretmedi. Elleri öpülesi hocalarım bana, teslimiyeti değil milliyetçiliği, ihaneti değil sadakati, vefayı; Türk kimliğine düşmanlığı değil sevdayı, ay yıldızlı bayrağı indirmeyi değil dalgalandırmayı, milli iradeyi eli kanlı katillerle paylaşanların temsilcisi olmayı değil, Devletin milletin temsilcisi olmayı öğretti. Son söz olarak; AKP temsilcileri konuştukça batmaktadırlar. Ama onlar saplandıkları bataklığa Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletini çekemeyeceklerdir. Ne Milliyetçi Hareket ne de Türk milleti bu kirli tuzağa izin vermeyecektir." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yusuf Baş Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title