Haberler

MGK Erdoğan Başkanlığında İlk Kez Toplandı

Güncelleme:

Milli Güvenlik Kurulu, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk kez toplandı.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

ERDOĞAN'LI İLK MGK

Kurulun, Çankaya Köşkü'ndeki Ekim ayı olağan toplantısı saat 14.25'te başladı.Toplantıya, 10 Ağustos'ta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan ilk kez başkanlık ediyor.

DAVUTOĞLU BAŞBAKAN SIIFATIYLA İLK KEZ KATILIYOR

Ahmet Davutoğlu'nun ilk defa başbakan sıfatıyla katıldığı toplantı, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da ilk MGK'sı olacak.

GÜNDEM YOĞUN

Toplantıda, iç ve dış gelişmelerin ele alınacağı belirtildi. Son yılların en yoğun gündemiyle toplanan MGK'da ele alınacak konuların başında çözüm süreci ve Kobani'deki son gelişmeler geliyor.


Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

vatandaş:

Siz toplanıp toplanıp dağılın. Şerefsizler yol kesip okul yakıyor asker polisi şehit ediyor. Ne zaman buna dur diyeceksiniz. Sizin kuru gürültü yaptığınızı anladılar. Korkmuyorlar. Siz hala PKK lı teröristleri Kobaniye yollayın. Yapılacak tek şey IŞİD Suriyeden Türk askeri bu taraftan bu soysuzların kökünü kazıyacak. Bunlar insan değil ki insanlıktan anlasın. Yoksa şehitler sizden hesap soracaktır.

8
1
yanıtYanıtla
TORANAGA:

12 YILDIR YÜZÜ GÜLMEYEN ÜLKEME KARABASAN GİBİ ÇÖKTÜNÜZ. BÖLDÜNÜZ ÖTEKİLEŞTİRDİNİZ DİN İMAN CEMAAT BAŞÖRTÜSÜ NE KADAR DİNİ SEMBOL VE SÖYLEM VARSA HEPSİNİ KULLANIP SUİSTİMAL ETTİNİZ. KÖPRÜ YOL TREN DİYE MİLLETİ AVUTUP DURDUNUZ. OLMAZ OLSAYDI TRENİMİZDE AĞZIMIZIN TADI OLSAYDI. . .

8
0
yanıtYanıtla
ahmet kurt:

siper et gövdeni yurduna alçakları uğratma sakın;siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın ;belki yarın belki yarından da yakın bölecek ülkeni köpek ten dönme halkın. . . devlete hıyanet için deki milli güvenlik kurulu yazıklar olsun. . . .

2
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ SAYMIYORSA İŞ BİTMİŞTİR.:

VAH VAH DEMİŞLERDİR. NE DESEK NASIL OYALASAK GÜNDEM DEĞİŞTİRSEK TOPLNTISIMI

3
0
yanıtYanıtla
Smart:

Meh

3
0
yanıtYanıtla
Smart:

Php

3
0
yanıtYanıtla
yeni türkiye ?:

yeni türkiye de işçi kazaları nasıl önlenir ?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title