Haberler

Mgc Üyeleri Kent Yöneticileriyle İftarda Buluştu

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sultaşa Otel'de düzenlenen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Hüseyin Çamak, AK Parti Mersin Milletvekili Mustafa Muhammet Gültak, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde, basın mensuplarıyla tek tek selamlaşarak sohbet eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan ayının insanları bir araya getirerek, paylaşmaya ve dayanışmaya vesile olmasının önemine değindi. İftar sofralarında insanların bir araya gelip dertleştiğini, birbirlerinin problemlerine ortak olduklarını ifade eden Kocamaz, "İnşallah Ramazan ayı kentimizde, ülkemizde, Türk-İslam aleminde ve dünyada barışa vesile olur, kavgalar biter. İnsanlar gönül dilleriyle bir araya gelir. Bu iftar yemeğinde Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin bizleri bir araya getirmesi takdire şayan bir davranış. Başta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olmak üzere tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ramazan'ın birliğe, dirliğe, bütünlüğe, barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

MGC Başkanı Ahmet Ünal ise konuşmasında, bu tür günleri 'bayram günleri' olarak nitelendirerek, "Barışın, sevginin ve kardeşliğin kökleştiği günler bugünler. Bugünler bir birimizi affedeceğimiz, gelecek hayallerine inançla bakacağımız günler. Kentler en başarılı işlerini, başarılı yöneticilerinin enstrümanları ile çalarlar. Bugün burada kentimizi yöneten insanlarla birlikteyiz. Bizim gelecek hayallerimizin buluştuğu bir gün ve o buluşmada hayata tanıklık eden MGC üyeleri burada var. Bugün burada geleceğe umutla, hayalle, bir birimizi affederek bakacağız" diye konuştu.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği iftar yemeği, tasavvuf musikisi topluluğunun verdiği fasıl konseriyle son buldu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhanettin Kocamaz Baki Şimşek Ali Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title