Haberler

Mezun Olduğu Gün Boğuldu

Güncelleme:

Karnesini aldıktan sonra okuldaki arkadaşlarıyla pikniğe giden genç, kaçan topu göletten almak istedi; balık ağına takılarak hayatını kaybetti.

Kayseri'de, karnesini aldıktan sonra okuldaki arkadaşları ile pikniğe giden 21 yaşındaki Aydın Bozkurt, kaçan topu göletten almak isterken balık ağına takılarak hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARIYLA PİKNİĞE GİTTİ

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Merkez İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Aydın Bozkurt'un karnesini aldıktan sonra arkadaşları ile birlikte Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Mahallesi'ndeki piknik alanına gittiği öğrenildi. Burada arkadaşları ile mezuniyeti kutlayan Aydın Bozkurt'un oyun oynadıkları sırada kaçan topu almak için gölete girdiği bildirildi.

"İMDAT, BOĞULUYORUM" DEDİ AMA..

Olay sonrasında göz yaşlarına boğulan arkadaşları, Aydın Bozkurt'un gölete girdikten kısa bir süre sonra "İmdat, boğuluyorum" dediğini ve bir daha su yüzüne çıkamadığını anlattı. Olay sonrasında arkadaşları tarafından 112 çağırılırken, AFAD ekipleri de olay yerine gelerek Aydın Bozkurt'u çıkarmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

HİLAL:

ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN... RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN... YAZIK YA NE HAYALLERİ VARDI KİMBİLİR :((((((

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title