Haberler

Mezre Ortaokulu'ndan Belediye'ye Ziyaret

Güncelleme:

İlköğretim Haftası dolayısıyla Mezre Ortaokulu Müdür vekili Refik Erçelik, Mezre Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, öğrencilerin ziyaretlerinden çok mutlu olduğunu ifade ederek, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyerek açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Güzel bir dönemdeyiz. Bizim öğrencilik dönemi şimdiki öğrencilik dönemini arasında çok büyük farklılıklar var. Ben de sizler gibi ilköğretimi ve orta öğretimimi Elazığ'da yaptım. Üniversiteyi de Elazığ'da okudum. Lise öğretimimin bir kısmını Tunceli Öğretmen lisesinde bir bölümünü de Diyarbakır İmam Hatip Lisesi'nde okudum. İlkokul 5 sınıfta öğretmenler sorarlar evladım büyüyünce ne olacaksın diye. Ben o zaman büyüyünce makine mühendisi olacağım demiştim. "Niçin makine mühendisi olacaksın?" diye sorduğunda ben de daha önce çimento fabrikası gezdiğimizi bu fabrikanın çalışmasından çok etkilendiğimi ve bu yüzden makine mühendisliğini okumak istediğimi söylemiştim."

Öğrencilere hitaben "hedefinizi büyük tutun, büyük düşünün ve büyük hedeflere doğru yürüyen büyük insanlar olun" diyen Başkan Mücahit Yanılmaz, öğrencilere kalem hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title