Haberler

Mezopotam?a Gıda ve Hayvancılık Fuarı

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, "Mardin'de huzuru, güveni tesis ettiğimizde; ticaretimiz, tarımımız ve turizmimiz geçmişte olduğu gibi daha büyük bir ivme ile gelişecek" dedi.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, " Mardin'de huzuru, güveni tesis ettiğimizde; ticaretimiz, tarımımız ve turizmimiz geçmişte olduğu gibi daha büyük bir ivme ile gelişecek" dedi.

Koçak, Kızıltepe ilçesinde bir alışveriş merkezinde dün açılan 3. Mezopotam?a Bölgesel Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, fuara firmaların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Fuarın doluluk oranının yüzde yüz olduğunu aktaran Koçak, "Herkesin rahatlıkla gezebileceği, turizm faaliyetlerini, ticari faaliyetlerini yürütebileceği huzurlu, güvenli ilçelerimiz var. Üçüncüsünü düzenlediğimiz bu fuar da bunun en güzel göstergesidir. Hem fuarı düzenleyen arkadaşlarımız hem de katılan arkadaşlarımıza gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Mardin'de huzuru, güveni tesis ettiğimizde; ticaretimiz, tarımımız ve turizmimiz geçmişte olduğu gibi daha büyük bir ivme ile gelişecek." ifadelerini kullandı.

Karadeniz Bölgesi'nden fuara katılan Özdar Ziynel de Mardin'e gönül rahatlığıyla geldiklerini söyledi. Fuardaki Karadeniz ürünlerinin çok beğenildiğini dile getiren Ziynel, "Biz buraya geldik rahatlıkla ürünlerimizi sunuyoruz, bir sıkıntı yok burada. Fuara her yöreden gelenler var. Antalya'dan gelen var. Doğu batı fark etmiyor hepsi bir arada buluştuğu zaman muhabbet açılır, kaynaşma oluyor aramızda." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title