Haberler

Mezitli Kart Marka Tescili Tamamlandı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin Türkiye genelinde en çok beğenilen projelerinden birisi haline gelen Mezitli Kart, Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı’ndan ’marka tescil’ belgesini aldı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin Türkiye genelinde en çok beğenilen projelerinden birisi haline gelen Mezitli Kart, Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı'ndan 'marka tescil' belgesini aldı.

Mezitli Kart, kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği çeşitli projelerle kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mezitli Kart, Türkiye genelinde birçok belediyenin ilgisini çekerken, markalaşma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Hizmet anlayışını güçlendirmek ve güven sağlamak adına Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent Enstitüsü Marka Daire Başkanlığı'na başvuru yapan Mezitli Belediyesi, kart için 'marka tescil' sürecini tamamladı. 16 Haziran 2016 tarihinde Mezitli Kart, marka tescilini 10 yıl süre ile almaya hak kazandı. Marka tescil belgesini almanın heyecanını yaşayan kart yetkilileri, Kübra Doğan ile Elif Türkoğlu, belgeyi hak ettiklerini ve kartın tüm Türkiye'ye örnek olduğundan dolayı da gururlu olduklarını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mezitli Kart bünyesinde bulundurduğu firmalar ve düzenlenen etkinler ile vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bunun dışında Türkiye'deki çeşitli belediyelerinde dikkatini çeken Mezitli Kart'ı, üniversitelerde ise ders konusu oldu. Hizmet ağının hızla genişletmesiyle de markalaşma yolunda gittik. Türk Patent Enstitüsü'ndeki firmalar arasında yerimizi aldık. Türkiye'ye örnek olan kartımız artık bir marka olmuştur. Bunun mutluluğunu yaşıyor, kart ekibine teşekkür ediyor, firmalara ve kullanıcılara da hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Patent Enstitüsü Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title