Haberler

Mezitli Kart'la Gaziantep'i Gezdiler

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin Mezitli Kart kapsamında bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Süper Bir Gün' çekilişinin 4 talihlisi, Şahinbey Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle Gaziantep'i gezdi.

Mezitli Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte kura sonucu belirlenen Filiz Değerli, Selda Doğan, Gürhan Demirci ve Haluk Gökay, bir gün boyunca Gaziantep'i gezerek, unutamayacakları saatler yaşadılar. Dört talihliye Mezitli Kart görevlileri Kübra Doğan ve Elif Türkoğlu ile Şahinbey Belediyesi tarafından görevlendirilen Eyüp Kirişçi de eşlik etti. Talihliler, Gaziantep'in çok zengin mutfağının lezzetlerini tadarken, tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Şehreküstü Konakları ve Bakırcılar Çarşısı'nı gezen talihliler, Türkiye'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan, bir milyon 700 bin metrekarelik alanda Macera Parkuru ve toplamda 122 tesisi içinde barındıran Yeşil Vadi Parkı'nda da eğlenceli anlar yaşadılar. Burada golf arabalarıyla gezen talihliler, Şahinbey Parkı'nda ise dağ kızağına bindiler. Gezi esnasında bol bol fotoğraf çeken talihliler, son durak olan Şelale Parkı ziyaretinin ardından Mersin'e döndüler.

Konuya ilişkin açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,Mezitli Kart'ın bir çok ayrıcalığa sahip olduğunu belirterek, "Mezitli Kart hizmete girdiği günden bu yana tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kısa sürede birçok kampanya ve çekilişle kullanıcılardan tam not alan kartımız, kullanıcılarına sunduğu hizmet ile de yüzleri güldürüyor. Bunlardan birisi de 'Süper Bir Gün' çekilişi. Mezitli Kart internet sitesinden çekilişe katılan vatandaşlarımız arasından kura sonucu belirlenen 4 kişiyi Gaziantep'e götürdük. Gezi esnasında yeni arkadaşlıklar edinen talihliler, Gaziantep'in gelenek ve göreneklerini yakından tanımış oldu. Mezitli Kart'ın fırsatlarından herkesin yararlanmasını istiyorum. Sürprizlerle dolu Mezitli Kart'a çok kolay sahip olabilirsiniz. Belediyemiz ana hizmet binası arkasında bulunan Mezitli Kart Destek Ofisine giderek, kısa sürede kart sahibi olabilirsiniz" dedi.

Tarhan, gösterdiği misafirperverliklerinden dolayı da Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür etti.

Mezitli Kart sayesinde güzel dostluklar edindiğini ve bir çok ilki yaşadığını söyleyen Mezitli Kart talihlisi Selda Doğan ise "Bir gün içinde bir çok yeri gezdik. Burada yeni arkadaşlarla tanışarak, keyifli ve güzel bir gün geçirdik. İlk defa dağ kızağına bindim. Benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Her şey çok güzeldi. İyi ki Mezitli Kart var ve iyi ki ben çekilişe katılmışım. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan olmak üzere Mezitli Kart çalışanlarına ve bizleri oldukça sıcak karşılayan Şahinbey Belediyesi'ne de teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title