Haberler

Mezitli Belediyesi İftar Sofrası Kurdu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününde Menderes Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasında yüzlerce vatandaşı buluşturdu.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününde Menderes Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrasında yüzlerce vatandaşı buluşturdu.

Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi'ndeki pazar yerinde kurulan iftar sofrası ile Ramazan ayının ilk gününde vatandaşlara iftar yemeği verdi. İlk iftar sofrasında, CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Serdal Kuyucuoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar iftar yemeğini birlikte yedi. İftara katılan vatandaşlarla tokalaşan Başkan Tarhan, yemek dağıtımında da yardımcı oldu. Ezanın okunmasıyla orucunu açan vatandaşlar, 3 farklı yemek ve tatlıdan oluşan iftar menüsü ile oruçlarını açtılar.

Yemekten sonra açıklama yapan Tarhan, "Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar soframızda halkla buluşuyoruz. Ramazan ayı halkımız arasındaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgesi ve sembolü olmuştur. Zaten biz inanç olarak halkımız arasındaki birlik, beraberlikten yana olan insanlarız. Ramazan ayı da buna bir vesile olmuştur. Umarım bu birlik diğer zamanlara da yansır. Tüm halkımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyor, kurulan iftar sofralarında halkımızla buluşmayı umut ediyorum. İftar sofralarımız, 15 gün bu alanda, Ramazan ayının üçüncü haftasında Davultepe'de, dördüncü haftasında ise Tece bölgesinde kurulacak" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Menderes Mezitli Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title