Haberler

Mezitli Belediyesi Halk Eğitim ile Protokol İmzaladı

Güncelleme:

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2014-2015 döneminde verilecek meslek kursları kapsamında Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Turna ile protokol imzaladı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2014-2015 döneminde verilecek meslek kursları kapsamında Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Turna ile protokol imzaladı.

Mezitli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2014-2015 döneminde verilecek meslek kurslarına yönelik çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda, Başkan Tarhan ile Müdür Turna arasında Mezitlmi Belediyesi başkanlık makamında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle sosyal, kültürel ve mesleki eğitim kurslarının yaygınlaştırılması amaçlanırken, Mezitli Halk Eğitim Merkezi uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarda, kursiyerlerin bilgi ve becerilerinin arttırılması hedefleniyor. Kurslar için gerekli eğitim, araç ve gereçlerin Halk Eğitim Merkezi tarafından temin edileceğinin yer aldığı protokolde, kurs yerlerinin Mezitli Belediyesi Sanat Evleri'nde ve belediye tarafından belirlenen mekanlarda verileceğinin altı çizildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tarhan, alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek olan eğitim kapsamında, kursiyerlerin bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığını dile getirerek, "Bu türlü meslek kursları, ülke ekonomisine katkı sağlanması, işsizliğin azaltılması ve kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesi açısından önem arz etmektedir. Eğitmenlerimize güveniyorum. Umarım, vatandaşlarımız düzenlenen kurslardan yeterli verimi elde edeceklerdir" dedi.

Halk Eğitim Merkezi kapsamında açılacak aerobik, ahşap, aşçılık, bakır-rölyef, el sanatları, fotoğrafçılık, grafik, hat kabartma, heykel, mefruşat, nakış, plates, resim ve takı tasarımı kursları 20 Ekim 2014 tarihinden itibaren başlayacak. Kurslara katılmak isteyenler, Babil Kavşağı'nda bulunan Sanat Evi'nde kimlik fotokopisi ve bir form doldurularak başvuru yapacaklar. Verilen eğitimlerin sonunda kursiyerlere Mezitli Halk Eğitim Merkezi ve Mezitli Belediyesi tarafından sertifika da verilecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title