Haberler

Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, '5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü Kutladı

Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı.

Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Belediyesi Gönüllü ekibinin hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin çalıştığını belirterek, gönüllülerin 8 kız öğrenci okuttuklarını söyledi.

Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla Menderes Mahallesi'nde bulunan 'Gönüllü Evi'nde bir araya geldi. Burada kendilerine özel olan bu günü kutlayan gönüllüler adına konuşan Menderes Gönüllü Evi Sorumlusu Refika Afitap Duru, gönüllülerin hiçbir menfaat beklemeden, ücret ve kazanç elde etmeden kendi istekleri ile iyilik yapmayı üstlenen kişiler olduklarını belirtti. Duru, "Gönüllü olmak yüce bir değer ki, bir çıkar beklemeksizin bir araya gelen yüreği güzel insanlar ile bilginizi, becerilerinizi, deneyimlerinizi paylaşarak, toplumsal sorumluluk anlayışıyla insanlığa faydalı olmanın gururunu ve huzurunu yaşarsınız. Bizler Mezitli Belediyesi Gönüllüleri olarak ülkemizde yapılan değerli hizmetler için gönüllerini ortaya koymuş gönüllülerimizin ve gönüllü kuruluşlarımızın 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise gün dolayısıyla yaptığı açıklamada, gönüllülük kavramının toplumda daha geniş kitlelere yayılması gerektiğini vurguladı. Tarhan, "Gönüllü ekibimiz kurulduğu günden beridir faaliyetlerini yürütüyor. Kendilerine tahsis ettiğimiz yerlerde çalışmalarını sürdüren gönüllülerimiz, yaptığı ürünleri satarak, şu zamana kadar 8 kız öğrenciyi okuttular. Böylesi kutsal bir görevi üstlenen gönüllü ekibimizin çalışmalarını yerel, ulusal ve küresel platformlarda tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkı sunuyoruz. Bu vesileyle tüm gönüllülerin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Menderes Mezitli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title