Haberler

Mezitli Belediyesi, 23 Nisan'ı Çocuk Oyunları Şenliği ile Kutladı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, ‘1. Çocuk Oyunları Şenliği’ ile kutladı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, '1. Çocuk Oyunları Şenliği' ile kutladı. Çocuklar, şenlikte doyasıya eğlendi.

Mezitli Belediyesi'nin, Mersin Üniversitesi Spor Kulübü ile ortaklaşa düzenlediği 'Mezitli Belediyesi 1. Çocuk Oyunları Şenliği', Davultepe Özgecan Aslan Spor Salonu'nda gerçekleşti. Mezitli'deki ilk ve orta dereceli okullardan ve Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ile Kız Yetiştirme Yurdu'ndan gelen çocuklar, şenlikte eğitmenler eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

23 Nisan coşkusunu eğlenerek bayram havasında yaşayacakları için çok heyecanlı olan çocuklar, animatörler ve spor eğitmenlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği oyunlar, yarışmalar ve dans gösterileri ile keyifli anlar yaşadılar. İki saati aşkın program süresince gönüllerince oyunlar oynayarak eğlenen çocuklara, eğlence sonrası pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Çocuklar ve aileleri, şenlik sonrası çok eğlendiklerini belirterek, bu etkinliği düzenleyen Mezitli Belediyesi'ne, Mersin Üniversitesi Spor Kulübü'ne ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkür etti.

Mezitli Belediyesi'nin, ilkini gerçekleştirdiği 'Çocuk Oyunları Şenliği'ni gelecek yıllarda daha kapsamlı hale getirerek gelenekselleştirmeyi hedeflediği belirtildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Üniversitesi Davultepe 23 Nisan Mezitli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title