Haberler

Mezfest'e Yoğun İlgi

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk ve tek mezuniyet festivali MezFest'e mezun adayları yoğun ilgi gösterdi.


Ebru Şancı ve Kendi de Festivaldeydi

Tasarım ve ürünleriyle bir çok moda tasarımcısı ve butiğinin yer aldığı MEZFEST'te, Ebru Şancı mezuniyete özel koleksiyonuyla yer alırken, Kendi de parfümleriyle festivale renk kattı.

Moda, alışveriş ve eğlence konseptinin bir araya geldiği Türkiye'nin ilk ve tek mezuniyet festivali MezFest, 22-23 Mayıs günleri arasında gerçekleşen Beyoğlu Mürekkep'te, katılımcılarına mezuniyete dair unutulmaz deneyimler yaşattı. Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcıları Aslı Güler, Bahar Kanık, Çiğdem Akın, Özlem Erkan ve Songül Cabacı ile Galata, Nişantaşı ve Bebek çevresindeki ünlü butiklerin katılımıyla gerçekleşen MezFest, bakım, güzellik ve makyaj markalarının mezuniyet modası için yaptığı workshop ve stil önerileri ile her yaştan mezun adayına keyifli anlar yaşattı . Ebru Şancı'nın mezuniyete özel koleksiyonuyla katıldığı festivale, Kendi de parfüm workshop'ı ile renk kattı.

Türkiye'nin ilk çocuk mezuniyet defilesi

Türkiye'nin anne bloggerları olarak bilinen Ahu Demirli, Alev Özkan, Amine Kamburoğlu, Deniz Saatçioğlu, Esra Eba, Esra Oruç, Nimo Cerenimo , Noni Akgüngör, Serap Oğuztan ve çocuklarıyla MezFest'te Türkiye'nin mezuniyete özel ilk çocuk defilesi gerçekleştirildi. 0-8 yaş arası için özel tasarlanan kıyafetleri giyen çocuklar festival alanında blogger anneleri ile birlikte yürürken ilk defile heyecanları yüzlerinden okundu.

MezFest 2016 için hazırlıklar şimdiden başladı

Mezun adaylarının tek adresi olmayı hedefleyen MezFest'i organize etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Modazon'un kurucusu ve moda blogger'ı Nevra Ünnü:" Her yaş grubunda mezun olmak herkes için önemli ve heyecan vericidir. Mezun adayları eğitim hayatları boyunca eğitim sürecini tamamlamak ve hayatta başarılı olmak için çaba veriyorlar. Mezuniyet balosu, partisi, arkadaşlar ve aile arasında kutlamalar yapmak üzere hazırlanırız ve mezun olduğumuz o günü özel kılarız. Tam bu noktada ne giyeceğimiz ve nasıl görüneceğimiz önem kazanır. MezFest sizin bu özel günde neler giyebileceğinizi, nasıl bir saç tarzınız olabileceğini ve neler yapmanız gerektiği ile ilgili tüm ürün ve etkinlikleri bünyesinde toplayarak mezun adaylarının akıllarındaki soru işaretlerini gidermeyi hedefliyor. MezFest'te mezuniyete hazırlanırken, bir çok indirimler ve hediyelerden de yararlanıyorsunuz. Önümüzdeki yıllarda da MezFest'i gelenekselleştirip daha coşkulu bir platform haline getirmeyi planlıyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ebru Şancı Türkiye Beyoğlu Moda Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title