Haberler

Mezarlıkta Kalp Krizi Geçiren Eski Başkan Toprağa Verildi

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, bir arkadaşının cenaze törenine katılmak için gittiği mezarlıkta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden CHP Saruhanlı eski İlçe Başkanı Muharrem Ekici, toprağa verildi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, bir arkadaşının cenaze törenine katılmak için gittiği mezarlıkta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden CHP Saruhanlı eski İlçe Başkanı Muharrem Ekici, toprağa verildi.

Saruhanlı ilçesinde, önceki gün vefat eden bir arkadaşının cenaze törenine katılmak üzere mezarlığa giden CHP Saruhanlı eski İlçe Başkanı ve Diş Hekimi Muharrem Ekici (45), mezarlıkta aniden fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Ekici'nin kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hastanede yaklaşık 1 buçuk saat kalp masajı yapılan Ekici, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Muharrem Ekici için ilçedeki merkez çarşı caminde cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP'li Milletvekilleri, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ekici'nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından, kalp krizi geçirdiği şehir mezarlığında ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birçok siyasetçi de cenazeye çelenk gönderdi.

MUHARREM EKİCİ KİMDİR?

1970 yılında dünyaya gelen evli ve iki çocuk babası Muharrem Ekici, 2005-2010 yılları arasında CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı yapmıştı. Aynı zamanda Diş Hekimi de olan Ekici, 12 Haziran 2011'deki milletvekili genel seçimlerinde CHP'den Manisa 6. sıra milletvekili adayı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de Saruhanlı Belediye Başkan adayı olmuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Ekici Saruhanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title