Haberler

Adana'da Mezarlıklar Bayram Ziyaretleri İçin Hazırlanıyor

Güncelleme:

Adana Belediyesi bayram hazırlığı olarak, il genelindeki mezarlıklara bakım ve temizlik yapıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nca, Ramazan Bayramı öncesinde il genelindeki şehitlik ve mezarlıklarda rutin çalışmalara ek olarak bakım ve temizlik faaliyetleri sürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Cemalettin Kaya, vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde ve bayram sırasında gerçekleştirecekleri mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapmaları için Adana genelinde bin 118 mezarlıkta 20 ekiple temizlik ve bakım çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Kaya, "Yeni yasayla Büyükşehir'e bağlanan ilçelere ait mezarlıklarımızda 10 ekip, merkezde de 10 ekip olmak üzere çalışmalar devam ediyor. Mezarlıkların temizlenmesi ve bakımıyla ilgili hizmet için 380 personel, 25 araçla faaliyet gösteriyor. Bayram süresinde, özellikle yaşlı vatandaşların mezarlık ziyaretlerini yapabilmeleri için golf araçlarımız hazır. 50 adet tekerlekli sandalyeyle de engelli vatandaşlarımıza hizmet sunacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Cemalettin Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title