Haberler

Mezarlık Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Kilis Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli törenle atıldı.

Kilis Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli törenle atıldı.

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasından sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Kara, Mezarlık binasına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Bu ihtiyacın giderilmesi için hizmet binasını yapıyoruz. Hizmet binasının içerisinde gasil hanesinden morguna kadar bekleme salonundan diğer birimlere kadar tamamı olacak. 800 metre kare üzerine yapılan binamız bir eksikliği gidermiş olacak. Göreve geldiğimizde ilk önce Orman İşletmesi ile görüşerek ağaçlarda düzenleme yaptık. Daha sonra mezarlıktaki yollara asfalt yaptık. Kilis'te, 130 bin ton asfalt döktük. Ama burada yaptığımız asfalt daha çok takdir edildi. Mezarlık hizmetlerini bildiğiniz gibi ücretsiz yapıyoruz. "Cenazemiz var" demeniz yeterlidir. Bütün hizmetler ücretsiz olarak belediyemiz tarafından karşılanıyor" diye konuştu. Daha sonra protokol üyeleri tarafından Asri Mezarlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. İhaleyi kazanan Genç Ay Limited Şirketi tarafından inşaata başlanarak kısa süre içerisinde inşaatın tamamlanması bekleniyor.

MEZARLIK HİZMET BİNASINDA NELER VAR

Gasilhane, morg ve müştemilatlar 2 katı olup, zemin kat, 12 metrekare mescit, 2 adet gasilhane 16.5 metrekare, 2 adet morg 16 metrekare, imam odası 10 metrekare, kefen odası 17 metrekare, depo 103 metrekare, soyunma odası 13 metrekare, güvenlik odası 12.5 metrekare, 3 adet personel odası 23-12-36 metrekare, 1.Kat : Bayan bekleme odası 24 metrekare, bay bekleme odası 23 metrekare, yemekhane 26 metrekare, doktor odası 14 metrekare, sekreter odası 9 metrekare, müdür odası 20 metrekare, arşiv 16 metrekare den oluşmaktadır. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Gökhan Şahin Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title