Haberler

Mezarlığı Adeta Çöplüğe Çevirdiler

Güncelleme:

Muş Belediyesi temizlik işçileri her gün Taşo Mezarlığı'na gelerek içki içenlerin etrafa rastgele attığı şişe, bira ve kola kutularını temizliyor.

Muş merkezde bulunan Taşo Mezarlığı'na piknik yapmak, gece içki içmek için gelenler mezarlığı kirletip bırakıyorlar. Belediye Mezarlık Ekibi her gün gelip mezarlığı temizliyor.

Belediye Mezarlık ekip sorumlusu Tamer Yiğit, üzüm bağlarının da bulunduğu bölgeye özellikle gece saatlerinde gelenlerin çöplerini bırakıp gittiklerini, bu davranışın da mezarlığı kirlettiğini söyledi.

"ÖLÜLERE BİLE SAYGI KALMAMIŞ"

En çok temiz tutulması gereken yerlerden biri olan mezarlıklara saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Yiğit, "Ölülere bile saygımız kalmamış. Bir gün temizlemesek mezarlık çöplüge dönecek. Piknik yapılmasına bir şey demiyoruz. Ama herkes çöpünü bırakıp gidiyor. Bunu yapanlar unutmasinler ki yarın öldüklerinde bu mezarlığa defnedilecek" diye konuştu.

"ALKOL KULLANANLARI KORKUDAN UYARAMIYORUZ"

İlkbaharın gelişiyle birlikte canlanan doğanın insanların çöpleriyle kirlendiğini, mezarlıkların durumunun ise çok vahim olduğunu söyleyen temiz ekibinden Çetin Demirel, şöyle devam etti:

"Alkol kullananları korkudan uyaramıyoruz. Silah ya da bıçakla saldırıyorlar. Mezarlıklara saygı diye bir şey kalmamış. Mezarlık ekibi olarak her gün temizlik yaptığımız halde yine çöplükten geçilmiyor. Özellikle gece buraya gelen akşamcılar çöplüğe çeviriyor. İnsan mezarlıkta içer mi? Bu nasıl bir zevk anlamış değiliz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Tamer Yiğit Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title