Haberler

Mezarı Açılan Mahkumun Ön Otopsisi Tamamlandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde gribal enfeksiyon geçirerek hayatını kaybeden ve aynı gün defnedilen mahkumun, mezarlık açılarak çıkarılan cenazesinin ön otopsisi tamamlandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde gribal enfeksiyon geçirerek hayatını kaybeden ve aynı gün defnedilen mahkumun, mezarlık açılarak çıkarılan cenazesinin ön otopsisi tamamlandı. Mahkumun cenazesi ön otopsinin ardından yeniden Alanya'ya gönderildi.

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun açık bölümünde 12 Mart Çarşamba gecesi rahatsızlanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve 15 Mart Pazar sabahı yaşamını yitiren 38 yaşındaki Adem Erdoğan'ın cenazesi aynı gün Bilaller Mezarlığı'na defnedilmişti. Daha sonra Adem Erdoğan'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Savcılığı'nın kararıyla mezarından çıkarılmış, mezarın açılmasını istemeyen Erdoğan'ın yakınları ise duruma tepki göstermişti.

Erdoğan'ın kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morgunda ön otopsisi tamamlandı. Alınan parçalar incelendikten sonra Mahkum Erdoğan'ın kesin ölüm nedeninin belirlendiği raporun hazırlanacağı bildirildi.

Adem Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından tekrar defnedilmesi için Alanya'ya gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alanya Devlet Hastanesi Adem Erdoğan Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title