Haberler

    Meyve Dalında, Hayat Home Aves'te Güzel!

    İstanbul ikliminde yetisen elma, dut, armut ve kiraz vb. agac turlerinin meyvelerini dalindan kopararak yeme zevkini Home Aves’te yasayan cocuklar yasayacak....

    Kavi Yapi'nin Istanbul Gunesli'de gerceklestiridigi Home Aves konut projesinde, cocuklar meyveyi dalindan yiyebilecek. Istanbul ikliminde yetisen elma, dut, armut ve kiraz vb. agac turlerinin meyvelerini dalindan kopararak yeme zevkini Home Aves'te yasayan cocuklar yasayacak.

    Home Aves hakkında fiyatlar, sosyal olanaklar, ulaşım ve tüm detaylar burada!

    Herkesin cocuklugunda, mahallesinde, komsunun bahcesine meyve toplamak icin ugramisligi vardir. Artik betonlasan sehirlerde ne mahalle kulturu ne de komsunun meyve agaclari kaldi, yeni nesiller icin. Home Aves, gecmiste yasanilan bu guzellikleri yeni nesillere bu proje ile tasimayi amacliyor. Hem de dogal tamamen organik olarak yetistirilen bu bahceler icerisinde…

    6.500 m2 arsa uzerinde 2 blok 191 daire olarak tasarlanan Home Aves'in %80'i yesil alanlara ayrilmis durumda. Garden Fruit olarak adlandirilan meyve bahcesinin yaninda projeye ismini veren Garden Aves yani kus bahcesi de bulunuyor. 100 m2 alan icerisinde Istanbul ikliminde yasayabilen kus turlerinin bulundugu bahcede Home Aves sakinleri; kus sesleriyle gunluk streslerini atabilecekler.

    Bir baska bahce olan Garden Organic'te isteyen sakinler kendi sebzelerini yetistirme imkani bulacaklar. Bu farkli bahce formlarinin yaninda Home Aves'te; kapali yuzme havuzu, kapali otopark, sauna, fitness, fin hamami, kat bahceleri, barbeque teras, tennis kortu vb. bircok farkli fonksiyon da bulunuyor.

    30 yillik Gurbaslar Grup guvencesiyle insaa edilen Home Aves'te; Akbank, Finansbank, Turkiye Finans ve Kuveyt Turk bankalarinin %0.87'den baslayan esnek odeme modelleriyle 120 aya kadar odeme imkani sunuluyor. 40 m2 ile 172 m2 arasinda 8 farkli daire plani bulunuyor. Dairelerin m2 fiyatlari 2.500 TL gibi cok avantajli bir seviyeden basliyor. Kaba insaati %80 tamamlanan projenin teslimi 2013 Aralik'te.

    Home Aves Satis Ofisi

    Tel: 212 503 28 37

    www.homeaves.com

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Finansbank Kuveyt Akbank Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title