Haberler

Meyhanedeki Hayalet Güvenlik Kamerasına Takıldı

Güncelleme:

Meyhanenin sahibi ve nişanlısı gece temizliğe giriştikleri sırada tuhaf olaylar yaşadı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini izleyen çift dehşete düştü.

Ürkütücü videonun başında meyhanenin sahibi Katie Ann Round, kapanış öncesi paspas yapmak için mekanın arka tarafına geçiyor. Arkadaki holden kısa bir süreliğine çıkan kadının hemen ardından, sarı renkteki kaygan zemin uyarı tabelası kendi kendine hareket ediyor.

ADAMIN ARKASINDAN DA PASPAS DEVRİLİYOR

Güvenlik kamerasının kadrajından çıkan Katie'nin ardından kısa bir süre sonra sarı uyarı tabelası durduk yerde devriliyor. Tabelanın yere devrilmesinin ardından oraya gelen Katie, nişanlısı Ben Parkes'a zeminde duran tabelayı gösteriyor. Parkes, biraz tedirgin bir şekilde etrafı kolaçan ederken arkasını döndüğü esnada bu sefer duvara dayalı vaziyette duran paspas yere devriliyor. Ürküp korkuya kapılan Parkes, hemen oradan sıvışıyor.

ÇİFT, GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINI İZLEYİNCE ÜRKTÜ

İngiltere'nin West Midlands bölgesinin Dudley ilçesindeki "The Chapel House" adlı meyhanede yaşanan olayı Katie: "Gece temizlik yapıyordum ve mutfaktan gelen bir ses duydum. Sesin geldiği yere bakmaya gittim, hiçbir şey göremedim. Daha sonra güvenlik kamerasının kayıtlarına baktık ve yerimizden zıpladık. Gördüklerimize inanamıyorduk, nişanlım Ben çok fena ürktü." sözlerini sarf etti.

NİŞANLI ÇİFT, MEYHANENİN HAYALETLİ OLDUĞUNA İNANIYOR

Ben Parkes yaptığı açıklamada: "O anda barı temizliyordum. Katie beni çağırınca arka tarafa gittim. Etrafa bakınırken paspasın hareket ettiğini gördüm." ifadelerini dile getirdi. Çift, yaşadıkları bu olay sonrasında meyhanenin hayaletli olduğuna inandığı için internette mekanın tarihçesini araştırdı. Ben sözlerinin devamında: "Geçtiğimiz cuma barın üstünde bulunan raftan bir şişe düşerek sertçe göğsüme çarptı. Bazen üst kattan gelen adımlama sesleri duyuyoruz daha sonra duruyor." sözleriyle mekanın 'hayaletli' olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title