Haberler

Meydanda Halı Yıkayarak Ceza Yazan Polisi Protesto Etti

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde halı yıkama işyeri olan evli 3 çocuk babası 38 yaşındaki Naci Polat, aracına sürekli ceza yazan trafik polislerini protesto için hükümet meydanında halı yıkadı.

Halıları evlerden alıp işyerine naklettiği minibüsün üzerindeki 'Oltu Halı Yıkama' yazısı ruhsata işletilmediği için, trafik polislerinin 3 ay içinde 4 kez ve toplam 517 lira para cezası yazdığını söyleyen Polat, buna tepki gösterdi. Polisi protesto için hükümet meydanındaki Atatürk Heykeli önünde halı yıkayan Naci Polat şunları söyledi:

"İşyerimi tanıtmak için 1000 lira harcadım ve minibüsümün üzerine 'Oltu Halı Yıkama' yazdırdım. Maddi durumum iyi değil. Kış olduğu için işlerde durgun olduğundan ruhsata işletemedim. Polis 4 kere ceza kesince bu kez 400 lira verip yazıyı sildirdim. Polisler, işyerime gelip halı yıkattı. Onlara indirim yapmadığım için bana sürekli ceza yazan polisleri 2 kere savcılığa şikayet ettim."

İlçe merkezindeki tuvaletlere hortum takarak taşıdığı su ile Hükümet Meydanı önünde vatandaşların ilgniç bakışları arasında halı yıkayan Naci Polat, "Adalet yerini bulana kadar bu tür ilginç protestoralırm devam edecek" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Naci Polat Erzurum Oltu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title