Haberler

Meydanda Halı Yıkayarak Ceza Yazan Polisi Protesto Etti

Erzurum'un Oltu ilçesinde halı yıkama işyeri olan 38 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Naci Polat, Hükümet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde halıları yıkayarak ceza yazan trafik polislerini protesto etti.

Erzurum'un Oltu ilçesinde halı yıkama işyeri olan 38 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Naci Polat, Hükümet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde halıları yıkayarak ceza yazan trafik polislerini protesto etti. Halıları evlerden alıp işyerine naklettiği minibüsün üzerindeki 'Oltu Halı Yıkama' yazısı yüzünden trafik polislerinin ruhsata işletilmediği için 3 ay içinde 4 kere toplam 517 lira para cezası yazdığını iddia eden Polat, trafik polislerinin işyerinin yanında sürekli beklediğini ve rahat yüzü göstermediğini bildirdi. Trafik polislerini protesto için Hükümet Meydanındaki Atatürk Heykeli önünde tuvaletten aldığı suyu hortumla halılara tutan ve fırçalayan Naci Polat "İşyerimi tanıtmak için 1000 lira harcadım 'Oltu Halı Yıkama' yazdırdım. Maddi durumum iyi olmadığı içi ruhsata işletemedim. Polis 4 kere ceza kesince bu kez 400 lira vererek yazıyı sildirdim. Ceza yazan polisleri 2 kere savcılığa şikayet ettim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Naci Polat Erzurum Oltu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

M kndmirmobilWeb@haberler.com:

Eyer o cazayı sen yeseydin böyle kıvrak kıvrak konuşmazdın Haberi iyi izle halılarını ucuz yıkAmadıgım icin bana kafayı taktı diyor ve isimde veriyor

0
0
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

ilk cezayı yemeden önce illaki uyarı almissindir... sende her vatandaş gibi ruhsatina işlettirseydin ya... fazladan para vermemek icin hem uyanıklık yap hemde cezayı yiyince ağla. ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title