Haberler

Mevsimlik İşçilerin Çocuklarına Çadırkent Okulu'nda Eğitim

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen tarım işçilerinin çocukları için kurulan Çadırkent İlkokulu'nda 25 öğrenci okullar kapanana kadar eğitim-öğretim görüyor.

Şereflikoçhisar Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, ilçelerine gelen mevsimlik tarım işçisi çocuklarının eğitimi için şehir dışında açılan Mehmetçik İlkokulu ve Ortaokulu'na bağlı Çadırkent İlkokulu'nu ziyaret etti. 25 öğrencinin 13 Haziran'a kadar eğitim-öğretim göreceği okulda sınıf öğretmeni Murat Gültekin görevlendirildi. Kaymakam Erol Karaömeroğlu'nun talimatı ile mevsimlik tarım işçisi çocukların eğitim-öğretimden mahrum kalmaması için her yıl açılan Çadırkent İlkokulu'na devam eden öğrencilerin tamamına Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kırtasiye yardımı da yapıldı.

Ayrıca çadırkent sakinlerinden okuma yazma bilmeyen vatandaşlara yönelik Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursta ise her gün saat 18.00-20.00 arasında okuma-yazma kursu veriliyor. - Şereflikoçhisarankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şereflikoçhisar Ramazan Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title