Haberler

Türkiye'de Mevsimin İlk Kar Yağışı Van ve Hakkari'de Görüldü

Güncelleme:

Van ve Hakkari'nin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı. Oluşan manzara karşısında vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Van ve Hakkari'nin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı. Kent merkezinde ve ilçelerde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Yağış sonrası dağların zirveleri beyaza büründü.

ÖNCE YAĞMUR, SONRA KAR

Yılın yaklaşık 9 ayı karın eksik olmadığı Van-Bahçesaray karayolundaki 3 bin rakımlı Karapet Geçidi'nde de etkili olan soğuk havanın ardından kar yağdı. Havanın iyice soğuduğu bölgede yağışların aralıklarla devam edeceği ve hava sıcaklığının da 6 derece kadar düşeceği bildirildi. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de Cilo Dağı'na kar yağdı.Yüksekova'da iki gündür etkili olan yağmurun ardından, yükseklerde kar yağışı başladı. Hava sıcaklığının hissedilir derecede azaldığı ilçede, Cilo Dağı da beyaza büründü.Gördükleri kar manzarası karşısında şaşıran vatandaşlar bu yıl havanın soğuduğunu belirterek, karın erken yağdığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Az kaldi:

itlerin inlerine girme zamani geldi..

7
10
yanıtYanıtla
GERiLLA:

daglar ve magaralar coh sogiktir, , vallaha doniriz.

6
2
yanıtYanıtla
Az kaldi:

Gel devletin sicak hapishanesine yasatiriz seni.. Sonra insan gibi yasarsin..

yanıt9
yanıt5
karadenizli:

donduk samsunda

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title