Haberler

Mevsimin İlk Kar Yağışı

Bursa'da mevsimin ilk kar yağışı- Kent merkezinde gece başlayan mevsimin ilk kar yağışı aralıklarla sürüyor- Bursa-Ankara karayolu Mezitler mevkisinde yoğun kar yağışı etkili oluyor Bursa'da, il merkezi ve yüksek kesimlerdeki ilçelere mevsimin ilk kar yağışı düştü.

Bursa'da mevsimin ilk kar yağışı- Kent merkezinde gece başlayan mevsimin ilk kar yağışı aralıklarla sürüyor- Bursa-Ankara karayolu Mezitler mevkisinde yoğun kar yağışı etkili oluyor Bursa'da, il merkezi ve yüksek kesimlerdeki ilçelere mevsimin ilk kar yağışı düştü.Kent merkezi ile yüksek kesimlerdeki ilçelerde gece başlayan kar yağışı, sabah etkisini artırdı. İl merkezinde gece sıfırın altında 1 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı, sabah 1 dereceye çıktı.Gün içinde zaman zaman kuvvetlenmesi öngörülen yağışın, 2 Ocak 2015'e kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor.- Uludağ'da kar kalınlığı 60 santimetreTürkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, bir süredir devam eden yağışların ardından kayak pistlerinin bulunduğu "oteller bölgesi"nde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı.Meteorolojik tahminlere göre, gün içinde zirvede hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düşmesi ve bölgede yağışın 2 Ocak'a kadar devam etmesi öngörülüyor.Bu arada, Karayolları 14'üncü Bölge Müdürlüğü ekipleri, Bursa-Ankara karayolu Mezitler mevkisi ile İnegöl-Domaniç karayolu Kocayayla Geçidi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüleri dikkatli olması konusunda uyarıyor. Ekiplerin bu bölgelerdeki çalışması aralıksız sürüyor. -

Kaynak: AA / Güncel

Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title