Haberler

Mevlüt Karakaya, Hüseyin Sözlü'yü Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. Karakaya, ziyarette yaptığı değerlendirmede, 15 Temmuz'un Türkiye'nin terör örgütlerinin kıskacında olduğu gerçeğini ortaya çıkardığını söyledi.

Adana'da geniş yelpazede bir ziyaretler dizisi gerçekleştirdiklerini belirten Mevlüt Karakaya, sıcak evsahipliği için Başkan Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti. Başkan Hüseyin Sözlü de, Mevlüt Karakaya'nın Türkiye'ye ve Adana'ya güç vermeye devam edeceğinden emin olduğunu vurguladı.

Adana ile ilgili uzun zamandır kapsamlı bir ziyaret yapmayı düşündüklerini belirten Mevlüt Karakaya, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların, Adana'ya planlanan geniş kapsamlı ziyaretin tarihini geciktirdiğini kaydetti.

Yeni mağdur kitleleri oluşmasın

Karakaya, "Her şeyin Türkiye açısından iyiye gitmesini arzu ediyoruz fakat son zamanlarda öyle olmadığını üzülerek görüyoruz. 15 Temmuz 2016 akşamı gerçekleşen darbe kalkışması Türkiye'yi ciddi bir sıkıntıya soktu. Ancak yaşananlar bir gerçeğin ortaya çıkmasına ve bununla ilgili farkındalığın artmasına neden oldu. Türkiye'nin sıkıntılı bir şekilde terör örgütlerinin kıskacında bulunduğu gerçeği ortaya çıktı. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu gerçeği dikkate alarak, terörle mücadelenin vazgeçilmez olduğunu, bu konuda hükümeti sonuna kadar destekleyeceğimizi ifade ettik ve bunun gereklerini söylemlerimizle ve icraatlarımızla yerine getirmeye çalışıyoruz. Sıkıntıntıların yaşandığı ve bununla mücadele edildiği esnada bazı yanlışlar yapılabiliyor, yeni mağdur kitleleri oluşabiliyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir taraftan olağanüstü halin devam etmesi gerektiğini söyleyip, terörle mücadelede elimizden gelen bütün desteği verirken, diğer taraftan da bu mücadede yeni mağdur kitleleri oluşmaması için çaba gösteriyoruz. Mağdur olduğunu söyleyenlerin bu mağduriyetlerinin son bulması konusunda elimizden gelen yardımı, desteği vermeyi, hükümetin bu konuda uyarılması işlevini yerine getirmeyi görev biliyoruz" dedi.

Büyük kitleleri temsil eden sivil toplum kuruluşlarını ziyaret

Adana'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Mevlüt Karakaya, "Ziraat Odaları, Çiftçiler Birliği, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi gibi ticaretin, ekonominin, tarımın temsilcileri olan kurumları da gezerek, sosyal yaşamın diğer alanlarıyla ilgili MHP olarak ilgimizi, bu alanlardaki sorunlarla alakamızı devam ettiriyoruz. Adana'nın bir milletvekili olarak ve MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı olarak rutin ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Valiliğimizi, Emniyet Müdürlüğümüzü, Adana Büyükşehir Belediyesini de aynı kapsamda ziyaret ettik. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız aynı zamanda partilimiz. Kendisine de bu sıcak karşılama için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bize güç vermeye devam edeceğinden eminiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mevlüt Karakaya'nın, MHP'yi, Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla temsil etmesinin dışında, Adana'yı da en iyi şekilde TBMM'ye taşıyan Adana Milletvekili olduğunu söyledi. Başkan Sözlü, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkan Yardımcım, aynı zamanda Adana Milletvekili olarak, Adana'nın yerel konularını Türkiye'de en çok dile getirerek, Adana'yı en güzel şekilde temsil etmekte. Adana'da kamu bürokrasisi, parti teşkilatları ve sivil toplumu da içine alan geniş bir yelpazede ziyaretler dizisi gerçekleştirdi. Bu istişareler inşallah hem Adanamız için, hem partimiz için hayırlı sonuçlar doğurur. Kendilerinin Adana Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretlerinden büyük onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Hizmetlerimizde bizden desteklerini hiç esirgememişlerdir. Bundan sonra da bize güç vereceklerinden eminiz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mevlüt Karakaya Hüseyin Sözlü Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title