Haberler

Mevlevi Evi'nde "Şiir İmecesi" Etkinliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü tarafından kurulan Mevlevi Evi'nde, "Şiir İmecesi" etkinliği düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü tarafından kurulan Mevlevi Evi'nde, "Şiir İmecesi" etkinliği düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği'nce (KOŞYAB) düzenlenen etkinlikte Abdurrahim Karakoç'tan Cahit Külebi'ye, Cahit Sıtkı Tarancı'dan Dilaver Cebeci'ye pek çok şairin eserlerinin okunduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanı Alptekin Cevherli, bu tür etkinliklerin kentin yazarları ve şairlerinin de bir araya gelmesini sağladığını belirterek, "Şairin aşkı muhabbetinden gelir. Şiir imecelerimiz birbirine hasret kalan dostların muhabbetle kucaklaştıkları etkinlik olarak, yeni eserlerin ortaya çıkmasına vesile oluyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Cahit Sıtkı Tarancı Cahit Külebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title