Haberler

Mev Genel Başkanı İsmet Elgül'den Vali Toprak'a Ziyaret

Malatya Eğitim Vakfı(MEV) Genel Başkanı İsmet Elgül, Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Narin ve vakıf yöneticileri ile birlikte Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

Malatya Eğitim Vakfı(MEV) Genel Başkanı İsmet Elgül, Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Narin ve vakıf yöneticileri ile birlikte Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Kendilerini kabulünden dolayı Vali Toprak'a teşekkür eden Genel Başkan Elgül, Vali Toprak'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vakıf ve yürüttükleri çalışmalar hakkında da Vali Toprak'a bilgiler veren Elgül, Vakfın 1985 yılından eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın onursal başkanlığında kurulduğunu ve bu güne kadar binlerce üniversite öğrencisine burs verdiklerini belirterek Vali Toprak'dan destek beklediklerini söyledi.

Vakıf üyeleri tarafından Anaokulu, İlkokul, Lise, Öğrenci Yurdu, Sağlık Kurumları ve Hayır Kurumları yaptırılarak vatandaşların hizmetine sunduklarını dile getiren Elgül, İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek yüksek Okulunun da vakıf Üyeleri tarafından finanse edildiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak ise, başta Malatya olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde eğitim gören Malatyalı üniversite öğrencilerine vermiş oldukları desteklerden ve çeşitli alanlarda yürüttükleri hizmetlerden dolayı tüm vakıf üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title