Haberler

Metruk Binada Çıkan Yangın Söndürüldü

Kars’ta metruk tek katlı evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Kars'ta metruk tek katlı evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Kars Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan metruk evde yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede alevlerin büyüdü yangın olay yerine giden Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından müdahale edilerek etrafa sıçramadan söndürüldü.

Kaleiçi Mahallesi'nde kalenin eteklerinde bulunan ve terk edilmiş metruk evin sarhoşlar ve tinerciler tarafından kullanıldığı belirtilirken, muhtemelen yangının da bu kişiler tarafından çıkarıldığı ileri sürüldü.

Kaleiçi Mahallesi'nde özellikle Kars Kalesi'nin eteklerinde zaman zaman ot yangınlarının da çıktığını hatırlatan mahalle sakinleri, bölgede bulunan boş binaların kimliği belirsiz kişiler tarafından kullanıldığını ifade ederek yetkililerden bu bölgenin tinercilerden ve sarhoşlardan arındırılmasını istediler.

Kaleyi ziyaret için dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlerinde bu tür manzaradan rahatsızlık duyduklarına dikkat çeken Kaleiçi Mahallesi sakinleri, bölgeye ziyaret amaçlı gelen insanların ilk karşılaştıkları manzara ellerinde içki şişeleriyle sarhoşların olduğunu kaydettiler. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kars Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title