Haberler

    Metrowin Tower'da 287 Bin TL'ye Ofis!

    Metrowin Tower'da ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor....

    Metropolist Yapı & Gayrimenkul markasının ilk projesi olan Metrowin Tower projesinde satışlar geçtiğimiz Nisan ayında başladı.

    86 ofisten oluşan ve 18 katlı tek kuleden meydana gelen Metrowin Tower, bir ofis projesi olarak yükseliyor. Metrowin Tower'da ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor.

    Metrowin Tower'da ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 287 bin liradan başlıyor, 600 bin liraya kadar yükseliyor. Yüzde 18 KDV uygulanan Metrowin'den ofis almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

    Metrowin Tower Nerede?

    Pendik Metrowin Tower projesi sahil yoluna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre, Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 kilometre mesafede inşa ediliyor.

    Metrowin Tower Sosyal Donatıları:

    Metro durağının yanı başında yükselen Metrowin Tower projesinde 7/24 çalışan sekreterya hizmetleri, tek merkezden yönetilen resepsiyon hizmeti, vale parking, mescit, güvenlik hizmetleri, donanımlı lobi hizmetleri, fitness salonu, 100 araçlık otopark, 8 adet toplantı odası bulunuyor.

    Pendik Metrowin Tower İletişim Bilgileri:

    Web: www.metrowin.com.tr

    Telefon: 0216 353 3 999

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Kartal Pendik Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title