Haberler

Metroda Genç Kadına Taciz Anları Kamerada

Güncelleme:

Hangi ülkede çekildiği bilinmeyen görüntülerde, metroda seyahat eden kadının tacize uğradığı anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Metroya binen kadınların taciz mağduriyeti bitmek bilmiyor. Kameraya yakalanan sapık yolculuk boyunca genç kadını taciz ediyor. Durumu geç farkeden kadın ise konumunu değiştirerek mağduriyetten kurtuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

turan alpmobilWeb@haberler.com:

Sen özgür giyinirsen biride gelir özgürce kalabalık da taciz eder. islamiyet kapanmayı emreder.

41
25
yanıtYanıtla
mevlanamobilWeb@haberler.com:

acik kadin perdesiz eve benzer perdesiz ev ya satiliktir yada kiralik mevlana sozu

50
15
yanıtYanıtla
Anti faşist mehepeMobil-IOS:

Kesin Faşist mhp lidir bu sapıkların dünyadan temizlenmesi lazım

25
35
yanıtYanıtla
POLATLIMobil-IOS:

O herif tabiki de suclu ama o irdesiz erkekleri tahrik edecek kiyafetler giyen hareketler yapan kizlarda da suc yok degil

40
15
yanıtYanıtla
Cemal cccmobilWeb@haberler.com:

Acik yemegin ustune sinek konar...yada perdesi acik olan eve bakarlar...

29
21
yanıtYanıtla
turan alpmobilWeb@haberler.com:

Avrat aslında kapalı demektir. Sadece kocasına açılan demektir. Ama hiç kapalı avrat kalmadi

27
16
yanıtYanıtla
Güney doğumobilWeb@haberler.com:

Ortada önce tahrik var kadın giyim şekli tahrik. Bekar insanlar veya uzun zaman eşinden uzak insanlar var. Eğer insanlara nefsi olmayan olarak görürseniz yanlış düşünürsünüz. AMA İNSAN NEFSİNE HAKİM OLMAK ZO RUN DA DIR NOKTA. NE OLURSA OLSUN ZİNA GÖZ ZİNASI DAHİL UZAK DURMAK ZORUNDADIR. HARAMIN HER TÜRLÜSÜ ZARARDIR REZİLLİKTİR.

36
6
yanıtYanıtla
mügemobilWeb@haberler.com:

Bayan açik veya kapalı kimseyi ilgilendirmez çantada biber gazı çakı taşimak zorundamıyız kapalı degilim çok açikta degilim bıktık otobüs tramvay durak restorant biraz bayanlara saygılı olun açik veya kapali hepimiz tacize ugruyoruz biraz güzel görünce dayanamayan hanzolar aklınıza hemen sözlü yada elle taciz etmek gelmesin anneniz ve kız kardeşiniz gelsin insan olun lütfen

31
7
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Benim arkadaşım kapalı evden cıkyor bizim binada ustunu değişiyor mini elbisesini ustunu topuklusunu giyiyor buluşmaya gidiyor akşam bizm bnaya geliyor bna msj atıyor otomatıge basıyorum bodrum katında basortusunu etegını giyyor avisinden korkuyor çok çok açık giyime ksrsıyım ama insan hissetdıgı gıbı yasamalı

19
19
yanıtYanıtla
pes artıkmobilWeb@haberler.com:

Kadında öyle giyinmesin belliki kadınında hoşuna gidiyor

16
19
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title