Haberler

Metrobüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Tacizci Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da metrobüste telefonuyla genç kızın gizlice fotoğrafını çeken bir kişi suçüstü yakalandı. Şüpheli, kaçmaya çalışırken diğer yolcular sayesinde engellendi.

FOTOĞRAFLARININ ÇEKİLDİĞİNDEN ŞÜPHELENDİ

İstanbul'da metrobüste B.A isimli genç kız, metrobüste karşı koltukta oturan adamın, gizlice kendi fotoğraflarını çektiğinden şüphelendi. Genç kızın daha sonra oturduğu koltuktan kalkarak şüphelendiği adamın arkasına geçti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Posta'dan Mine Bozkurt'un haberi şöyle; Tacizci telefonundan çektiği fotoğraflara bakarken genç kız, adamı suçüstü yakaladı.Genç kız, tacizciden çektiği fotoğrafı silmesini istedi ancak tacizci, ısrarla telefonunu göstermek istemedi.

YOLCULAR TACİZCİNİN KAÇMASINI ENGELLEDİ

Metrobüsteki tartışmaya bu sırada diğer yolcular da katıldı. Yolcuların 'Eğer fotoğrafını çekmediysen telefonunu göster' diyerek ısrarda bulunmasının üzerinde tacizci sapık, metrobüsten kaçmaya çalıştı. Yolculardan biri, tacizcinin önüne geçerek araçtan inmesini engelledi. Yolcuların ve mağdur genç kızın ısrarları üzerine zanlı, telefonundaki genç kıza ait fotoğrafları silerek metrobüsten indi.

Kameraya yansıyan olayda, tacizci sapığın telefonunu ısrarla göstermek istememesi ve metrobüsten inmeye çalışması, yolcuların adamı durdurması görülüyor. Tacizcinin telefonundaki genç kıza ait görüntüleri sildikten sonra metrobüsten inmesi de kameraya yansıyor. Öte yandan, genç kız tacizciden şikayetçi olacağını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (46)

dfdfddddddd:

sevgili kardeşlerim bakınız son günlerde sürekli Turk erkeklere sapık muamelesi yapan bir çevre var bu çevrenin gazına gelmeyiniz. . . bu hatunlar çok mu namuslu bunların hiç mi suçu yok yarı çıplak dolaşıyorlar insan dinden imandan çıkıyor görünce nefesim kesiliyor dergiden fırlamış gibi hatunları görünce bende erkeğim sonuçta nefsim var. . bence tüm kadınlar kapanmalı çarşaf giysinler böylece nefsimiz bizi yoldan çıakarmaz. . . tertemiz bir kardeşimiz bile bu hatunları görünce yoldan çıkabilir

11
29
yanıtYanıtla
oğuzhan:

Japonya biliyorsunuz toplu taşıma da kalabalık olduğu ve taciz vakaların önüne geçilmesi adına kadınlar için belli bir saat dilimleri arasında sadece kadınları olduğu toplu taşıma oluyor bu uygulama bizede gelse kadın erkek ayrımcılığı, laiklik elden gidiyor gibi aptal cümleler kurulacağı için gerek yok

19
7
yanıtYanıtla
TTTT:

peki japonlar da bu uygulama ile birlikte ''''''''eyvah laiklik elden gidecek. . , . . . . afganistan, pakistan, suuriye. . . olcaz. . . '''''' kaygısı taşıdılar mı?

yanıt2
yanıt6
isim:

japonya da hiçbir zaman öyle uygulama olmadı. kaldığım süre boyuncada görmedim bunların hepsi kadını erkekten erkeği kadından her alanda ayrıştırıldığı için geldi eğitimsiz kadınlar yüzünden.

yanıt6
yanıt0
bir anne:

bunların neden yüzü gizlenir ki, hiç anlamam!! Açık açık gösterinde bizde bilelim, tanıyalım bu adi pislikleri.

23
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Pembe otobüs istiyoruz: Sadece isteyen bayanların binebileceği pembe metrobüs/otobüs/minibüs talep ediyoruz. Bunu gericilikle karıştırmayın. Bu huzurlu, tacizsiz yolculukla ilgili bir talep.

8
15
yanıtYanıtla
...................:

oluuur. . o da olur. . dert etme, kafana takma. . . devir sizin devriniz

yanıt8
yanıt2
DE:

Pembe otobüsü kaçırıp diğer otobüslere binmek isteyenlere de yollu dersiniz o zaman, bilerek binmiş, hak ediyor dersiniz.

yanıt4
yanıt0
TIRT:

töbe töbe bi ruh hastasıda bu

yanıt1
yanıt0
VELAAAAA GAZIIIIi:

geçen gün 3 kez metrobüse bindim. . . inanın Türkçe konuşana rastlamadım. . . suuriyeli afganlı pakistanlı iranlı ıraklı tataristanlı zimbabweli ganalı mozambikli. . . . emvai çeşit. . kim kime dum duma bi ümmet olmuşuz

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title