Haberler

Metrobüs Yolu Yaya Yoluna Döndü

Güncelleme:

Kaza, tipi derken metrobüs yolunda 4 kilometre 'metrobüs trafiği' oluştu. Metrobüs yolu, yaya yolu haline geldi. İşkencenin ardından seferler normale döndü.

Yenibosna'da metrobüs yolunda meydana gelen kaza sonucu metrobüs seferlerinin çift yönlü olarak durduruldu. Metrobüs yolunda da yoğunluk oluşunca vatandaşlar isyan etti. Seferler bir süre sonra normale döndü.

METROBÜS YOLU YAYA YOLUNA DÖNDÜ

Mecidiyeköy- Avcılar yönünde sefer yapan metrobüsler kazaya bir de tipi eklenince ilerleyemedi ve yoğunluk oluştu. Uzun süre metrobüste bekleyen yolcular çareyi yürümekte buldu. Metrobüsten inip yürüyen vatandaşlar, yolun karşısına geçmek için bariyerleri kullanınca tehlikeli görüntüler ortaya çıktı.

4 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU

Beylikdüzü istikametine seyreden metrobüsler, yoğun kar yağışı nedeniyle Şirinevler-Sefaköy arasında yolda kaldı. Bu nedenle yaklaşık 4 kilometre metrobüs trafiği oluştu. Vatandaşlar da yolu yürüyerek kat etmeye çalıştı.

VATANDAŞLAR YOLU YÜRÜYEREK GEÇTİ

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, metrobüs trafiğini de olumsuz etkiledi. Zincirlikuyu'dan Beylikdüzü istikametine sefer yapan metrobüsler Şirinevler-Sefaköy arasında yoğunlaştı. Yüzlerce metrobüs yola devam edemeyince kilometrelerce kuyruk oluştu.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Metrobüslerden inen vatandaşlar, yolu yürüyerek katetmeye çalıştı. Bir süre sonra ise metrobüs seferleri normale döndü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mecidiyeköy Beylikdüzü Yenibosna Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (28)

kadir:

yav metrobus dediğin 2 şerit e-5 karayolundan gasp edilerek açılmış bir yol. Kimse giremiyor sadece otobüs girebiliyor, otobüslerde kar lastiği varsa ve yolları tuzladıysan, buna rağmen o yolu tıkamayı nasıl becerdiniz gerçekten anlamak güç. . Beceriksizsiniz.

30
4
yanıtYanıtla
yardir:

kadir başkan gelsin belediyeciliği Beylikdüzünde öğrensin. bütün ara sokaklar bile açık. adamlar gece yarısından beri yolları açmak için çalışıyor. yaşşa len CHP

15
7
yanıtYanıtla
Tabi ya:

Dün millet yürüyordu metrobüs yok trafik felç verin oyunuzun gerçi kendini makarnaya satan insandan ne beklersin

13
7
yanıtYanıtla
GARİP:

TEK LİDER RECEP TAYYİP ERDOĞAN !

2
18
yanıtYanıtla
yardir:

noldu ak troller bi yorumunuz yok mu?

13
7
yanıtYanıtla
savaş öztel:

bır kar yagdı sınıfta kaldık yıne ya 2 saat metrobuse bınemezmi bacılarımıza acıyorum lafa gelınce sallayın millet akraba oldu metrobuslerde kımın elı kımın cebınde yazık nasıl bır toplum olduk krallar sarayda halk cıle babam cıle

18
1
yanıtYanıtla
INSAN:

tanesine 1 mlyon euro VERDİLER demiş, aklını kiraya veren zat. . . a pardon sizin aklınız iftiraya ve yalana çalışıyordu, unutmuşum. . .

yanıt3
yanıt6
Faruk:

insan olmayan insan takma adlı arkadaşa cevap olarak iktidara yakın yeni şafak gazetesinin haberini yazıyorum al oku : İstanbul Avcılar-Söğütlüçeşme metrobüs hattında kullanılmak üzere tanesi 1 milyon 200 bin avroya alınan, fakat 20 tanesinin arızalı olması üzerine İETT garajına çekilen Phileas marka araçların bir ay içerisinde tekrardan sisteme dahil edileceği belirtildi.

yanıt2
yanıt0
emekçi:

sabah zincirlikuyuda metrobüse bindim metrübüsün tavanları hep su akıyor bende pecete koydum üstüne yara bant tı cektim belki belediyenin yaralarına bir nebze ilaç olur

16
3
yanıtYanıtla
AbartmaMobil-IOS:

AKP ÇALDIĞI PARALARIN 10/1 ALT YAPI TUZLAMA YAPAYDI HERŞEY NORMAL OLURDU.. KOYUNCUKLAR TABANVAY NEYİNİZE YEYMİYOR BETER OLUN

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title