Haberler

Volkan Metro Turizm, Mahkeme Kararına Rağmen Diğer Firmaları Otogara Sokmuyor

Güncelleme:

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı Edirne Otogarı'nda mahkeme kararına rağmen, Nilüfer Turizm gibi ülkenin önde gelen birçok firması Volkan Metro Turizm tarafından otogara sokulmuyor.

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı Edirne Otogarı'nda hukuksuzluk skandalı yaşanıyor. İddiaya göre otogarın işletmecisi, Nilüfer Turizm gibi ülkenin önde gelen birçok firmasını uzun süredir otogara sokmuyor. Uzun süren uğraşlar sonucu mağdur olan firmalar haklarını mahkemede kazansa da skandal uygulama devam ediyor. Firmalar, Edirne Otogarı'nın kilometrelerce ötesinde yolcularını bırakmak zorunda kaldığı gibi, bu alan içinde de yolcu temin edemiyor.

REKABET, SORUŞTURMA AÇTIRDI

Öte yandan Edirne Otogarı'nın işletme hakkını devralan Volkan Metro Turizm Seyahat ve Nakliyat Tic. Ltd. Şti.'nin, otogarda faaliyet gösteren diğer taşımacı firma ve/veya acentelerin pazar dışına çıkarılmasına ve Edirne ili otogar işletmeciliği ve acentelik hizmetleri pazarlarını tekelleştirmeye yönelik eylemlerde bulunduğu iddialarını içeren şikâyet başvuruları üzerine, 2 yıl önce soruşturma başlatılmasına karar vermişti. 2 yıldır devam eden dava Rekabet Kurulu'nca karara bağlandı ve otogarı işleten firma haksız bulundu. Ayrıca mağdur firmalar mahkeme yoluyla da haklılığını ispat etti. Konuyla ilgili olarak SABAH'a bilgi veren Nilüfer Turizm yetkilileri, "Keyfi bir uygulama ile hem Edirne halkı hem de biz yatırımcılar mağdur ediliyor. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz." dedi. (Kaynak:Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Nilüfer Turizm Türkiye Turizm Turizm Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

dolmuşcu:

arkasında tayyip ve 45 milyon kontrolsüz makarnacı ordusu var, nilüfer turizmi değil, thy bile giremez oraya

44
27
yanıtYanıtla
keçiyim:

sen ne yiyon la gaz mı? almışsın gazı yine. biz kimin nerelere alınmadığını biliyoruz

yanıt8
yanıt4
MESUT:

Binmeyin abi kullanmayın metroyu hiç bir yerde

49
1
yanıtYanıtla
CHP:

ÜLKEDE MAHKEME KARARI DİNLEYEN Mİ VAR. . . . MUZ CUMHURİYETİ

48
1
yanıtYanıtla
KORAY:

her yer zorba dolmuş harbidende muz cumhuriyeti olduk kabul ediyorum.

35
1
yanıtYanıtla
malesef:

hala mafya işleri işte metroda bunlardan biri

35
0
yanıtYanıtla
can:

anayasa mahkemesini tanımam denilen ülkede birileri de yasaları tanımaz. . . galip karadenizli teröristtir

22
11
yanıtYanıtla
cem tuna:

Bu holdingin RTE ve AKEPE''ye yakın olduğunu herhalde bilmeyen yoktur. Ondan böyle mafyacılığa soyunmuş. Armut dibine düşmüş. . .

28
4
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

adaltein olmadığı bir yerde mafyaların hükmü geçiyor

27
5
yanıtYanıtla
Axor Tırci:

Akkoyunlarin hoşuna gidiyor. Bizim partiden diyorlar. Bırakın metroya binip ölsünler. en çok ölümlü kaza yapan firma

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title