Haberler

Taciz Skandalından Sonra Silahlı 2 Kişi Metro Turizm Ofisini Bastı

Güncelleme:

Metro Turizm muavininin otobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunmasının ardından, Gazi Mahallesi'ndeki Metro Turizm ofisi dün akşam saatlerinde silahlı kişiler tarafından basıldı.

Metro Turizm'in dün Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bir muavin, kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Olayın ortaya çıkmasının ardından Metro Turizm ofisleri önünde protestolar yaşandı.

SİLAHLA OFİSİ BASTILAR

İstanbul'da Gazi Mahallesi'ndeki ofise ise dün 21.40'ta silahlı baskın oldu. Ofisi basan 2 silahlı ve maskeli kişi, içeri girdikten sonra yolcuları dışarı çıkardı. Metro Turizm Acentesi çalışanı kadını da silahla dışarı çıkaran kişiler, bilgisayarların üstüne benzin döküp yakmaya çalıştı.

ÇALIŞAN ISRAR EDİNCE YAKMAKTAN VAZGEÇTİLER

Bir süre uğraşan şahıslar, çalışanın ısrarlarının ardından ofisi yakmaktan vazgeçti. Daha sonra Metro Turizm aleyhinde slogan atan maskeli kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Kaynak: AA / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Irfan:

Sol örgütlerde olmasa turkiyedeki adaletsizliklerden kimse hesap sormayacak. .

22
12
yanıtYanıtla
toby:

metro otobüslerine binerseniz can ve namus güvenliğinizin olmadığını bilerek binin

26
5
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Gazinin mafya bozuntusu gençleri olay çıkarmak için bahane arıyorlar. İşte böyle bir olayda da NAMUS DAVASI GİBİ davranarak olay çıkarmaya çalışıyorlar.

12
10
yanıtYanıtla
yeni türkiye:

türkiye nihayet bölüneye çözülmeye gidiyor , iyi ak parti geldi bu koyunların başına. . .

16
4
yanıtYanıtla
fırsatçı teröristler bunlar:

Ulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun öz yeğeni çocuk tacizi yüzünden hapiste şimdi. CHP yi mi kapatalım şimdi? Cezasını alacak TCK da ne yazıyorsa.

11
7
yanıtYanıtla
aet:

sirket muavini savunsaydi belki anlam verilebilirdi bu itler saldirmak icin bahane aramis yakalaninca saglam sorguya alinsinlar isin arkasinda rakip firma olabilir

13
3
yanıtYanıtla
soyguncular:

metro bahane. soygun şahane. . .

10
3
yanıtYanıtla
KARA PROPAGANDA:

bir iftira peşinden basmalar, eylemler bu işte bir iş var. Burada bile paralel paralı koyunlar dolmuş iyi işliyor algı operasyonları ama yemez . .

0
12
yanıtYanıtla
Paralel:

Türk milletine bahane lazım. .

6
6
yanıtYanıtla
YETERRRR:

LAN REKLAMDAN HABERE BAKAMIYORUZ GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN İNŞALLAH

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title