Haberler

Metro, Mutfak Günleri'nde De Şefleri Yalnız Bırakmadı

Güncelleme:

Bu yıl 13. kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen yerel ürünleri sergilediği standıyla yer aldı.

Metro aynı zamanda festival kapsamında gerçekleşen Grand Prix yarışmasına Black Box sponsorluğu ile destek verdi.

Metro Toptancı Market, tüm dünyadan gastronomi profesyonellerini bir araya getiren 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'ne katılarak, şeflere verdiği desteği devam ettirdi. Festival boyunca sunduğu ikramlarla ziyaretçilerinin ağızlarını tatlandıran Metro, sanal mağaza turuyla da benzersiz bir deneyim yaşattı.

Toplam 28 ülkeden 300 ve ülkemizden de 2.500'ün üzerinde şef aşçının katıldığı Gastronomi Festivali, Türk mutfağıyla dünya mutfağını aynı çatı altında buluşturdu. Metro standında konuklara, Türkiye'nin farklı köşelerinden gelen yerel lezzetler ikram edildi. Konuklar, sanal mağaza turu sırasında da çeşitli sürprizlerle karşılaştılar.

Metro, Grand Prix'in Black Box sponsoru oldu

İstanbul Mutfak Günleri kapsamında gerçekleşen Grand Prix yarışmasına dünyadan 23 şef katıldı. Metro Toptancı Market, yarışmanın Black Box sponsoru olarak yarışmacıların ihtiyaç duydukları tüm ürünleri en taze şekilde tedarik ederek festival alanına getirdi. Son gün gerçekleşen 13 ülkenin katıldığı Grand Prix yarışmasında Türkiye Aşçılar Milli Takımı'ndan Salih Zeki Kartal, Ali Turşucu ve Kadir Kantar en yüksek puanı alarak ülkemizi zirveye taşıdılar.

Metro ayrıca, diğer katılımcılara da desteğini sürdürdü ve ürün tedariğini kolay yapmalarını sağlamak adına tüm katılımcılar için isme özel indirim çekleri düzenledi. Fuar süresince Metro Büyükçekmece mağazası ile fuar alanı arasında organize edilen özel araçlarla şeflerin Metro Büyükçekmece mağazasına ulaşımları ve indirimli alışveriş yapmaları sağlandı.

Metro, Türkiye'nin yerel lezzetlerini dünyaya tanıtıyor

Türkiye'nin yerel değerlerine sahip çıkmak ve ekonomiye kazandırmak amacıyla projeler yürüten Metro Toptancı Market, Anadolu'nun farklı yörelerinden 50 coğrafi işaretli ürünü tüketicilerle buluşturuyor. Metro'nun aynı zamanda 10 Avrupa ülkesine ihraç ettiği yerel lezzetleri, dünyaca ünlü 'yıldızlı' şeflerin mutfağında kendine yer buluyor. Metro, Türkiye'nin yerel lezzetlerinin, daha fazla restoranın, daha fazla otelin, daha fazla uluslararası şefin mutfağında yer almasını hedefliyor. Türk Mutfağını ve şeflerimize olan desteğini sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükçekmece İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title