Haberler

Metin Şentürk'ten Stand Up Gibi Konser

Bodrum'da sahneye çıkan şarkıcı Metin Şentürk, performansıyla beğeni toplarken, esprileriyle stand up havası estirdi.

Bodrum'da sahneye çıkan şarkıcı Metin Şentürk, performansıyla beğeni toplarken, esprileriyle stand up havası estirdi.

Metin Şentürk, bu gece yarısından sonra Mandalin Bar'da, arabesk gecesinde sahne aldı. Sahneye, Orhan Gencebay ile hafızalara kazınan 'Yarabbim' adlı şarkıyla çıkan Şentürk, konserine 'İstemem ayrılık boynumu büksün', 'Namert Olayım', 'Bir kulunu çok sevdim', 'Kaç kadeh kırıldı' şarkılarıyla devam etti.

ESPRİYERİYLE GÜLDÜRDÜ

Sahneye çıktığında mikrofonunun ses sorunu üzerine "Küçük aksilikle başladık. Panik yok, sakin olun" diyen Şentürk, ses sistemi görevlisine, "Mikrofonumuzun pili mi bitiyor? Bizim mi pilimiz bitiyor, senin mi pilin bitiyor ne oluyor?" diyerek takıldı. Repertuarında güzel şarkıları bir araya getirdiklerini ancak nazar olduğunu söyleyen şarkıcı "Üstümüzde bir göz var. Kimin gözü varsa onun gözü çıksın inşallah. Benim gözüm olmadığı kesin"demesi gülüşmelere neden oldu. Engeline rağmen hayatla barışık yaşaması ve pozitif yaklaşımıyla dikkat çeken Şentürk, şarkı arasında hayranlarına bir başka seslenişinde, "Bu gecenin güzelliği çok değerli dostlarım burada. Çok değerli dostlarımı bir arada görüyorum diyeceğim buna da güleceksiniz. İsteklerinizi yazın gönderin. Biraz büyük yazın ki rahat okuyayım" sözleri dinleyenlere kahkaha attırdı.

Sahne performansıyla beğeni toplayan Şentük, eğlendirdi. Hayranları şarkılara da eşlik edip eğlenceli bir gece geçirdi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Gencebay Metin Şentürk Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title