Haberler

Metin Külünk'le 'Avrupa'nın Diğer Yüzü' Sergisi Kütahya'da

Küresel Araştırma Düşünce Merkezi GRTC ve Avrupa 3. Nesil Platformu, daha önce bir çok yerde gerçekleştirilen ’Metin Külünk’le Avrupa’nın Diğer 100’ü’ konulu resim sergisini 27 Haziran’da Kütahyalılarla buluşturuyor.

Küresel Araştırma Düşünce Merkezi GRTC ve Avrupa 3. Nesil Platformu, daha önce bir çok yerde gerçekleştirilen ' Metin Külünk'le Avrupa'nın Diğer 100'ü' konulu resim sergisini 27 Haziran'da Kütahyalılarla buluşturuyor.

Sergi ile ilgili bilgi veren GRTC Genel Başkanı Mustafa Önsay, "İstanbul Milletvekilimiz Metin Külünk beyefendinin Avrupa'da yaşayan gençlerle ortak projesi olan bu sergiyi Kütahyalı hemşehrilerimizle de buluşturmak istedik. Sayın vekilimizin de sıkça vurguladığı gibi birileri tarafından ölçüsüzce ve sorgusuz şekilde kutsanan Batı medeniyeti olgusunun sadece bir yüzünü, yani gösterdiği yüzünü biliyoruz. Öyle ki Küresel ölçekte tüm olumsuzluk, kötülük ve çirkinlikler doğuya ait olurken, iyilik ve güzellikler hep batıya ait oluyor. Batıda iyi şeyler kadar kötü şeyler de var. Oradaki insanların da dramları, açlıkları, yoksullukları, adi suçları var. Fakat bunlar özenle dikkatten kaçırılıyor. Bu sergi kaybolan insanlık vicdanının küresel ölçekte kanayan bir yara olduğuna dikkat çekmeyi hedefliyor. Tüm hemşehrilerimizi sergimize davet ediyoruz. Bu serginin şehrimizde gerçekleşmesine izin veren Avrupa 3. Nesil Platformu yöneticilerine ve bütün faaliyetlerimizde olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizi destekleyen, 27 haziran günü şehrimizi de teşrif edecek olan milletvekilimiz Metin Külünk'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Külünk İstanbul Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title