Haberler

Meteorolojik Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda gök gürültülü sağanak yağışla birlikte meydana gelebilecek yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda gök gürültülü sağanak yağışla birlikte meydana gelebilecek yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yağışların gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olmasının beklendiği belirtilerek, şöyle denildi: "Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeydoğu kesimlerinde ( Erzurum'un doğusu, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde) gök gürültülü sağanak yağışla birlikte yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar da beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Erzurum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title