Haberler

Meteoroloji'den Marmara ve Kıyı Ege İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinde Trakya ile kıyı Ege'de başlayacak yağışların cuma günü Marmara bölgesi ile Kıyı Ege'de çok kuvvetli olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden sonra Trakya ile kıyı Ege'de başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların, cuma günü Marmara bölgesi ile kıyı Ege'de kuvvetli, yer yer ise çok kuvvetli (21-75 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

ANİ SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

Kuvvetli yağış sonucu meydana gelebilecek ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

SICAKLIKLAR HİSSEDİLİR ŞEKİLDE DÜŞECEK

Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların, cuma günü hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya'da ve Marmara'nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege'de karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 kilometre/saat) olarak eseceği öngörülüyor.

İSTANBUL'DA BU GECE BAŞLAYACAK

İstanbul'da ise bu gece saatlerinde başlayacak yağışların cuma günü boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Yağışların cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (7)

sony:

trabzon bu sene küme düşüyormus

20
2
yanıtYanıtla
çiftçi:

Yağsın ya şubat ayında kundurayla bugday tarlası geziyoruz.su yok

17
1
yanıtYanıtla
corci:

cuma saat 12. 45 de inanılmaz bir kar yağışı olacak. .

1
9
yanıtYanıtla
Karakartal Mobil-IOS:

Mercedes Almanya'da işçilerine bu sene 5650€ (kişi başı) kâr payı verecek.

4
0
yanıtYanıtla
Eren Havuz:

Yarin istanbulda kuvvetli yagmur aksam saatlerinden itibaren yuksek kesimlerde yagmur yerini kar yagisina birakabilir cumartesi gunude kar yagisi devam edecek ancak pazar gunu kar yagisi yerini parcali bulutlu bir hava birakacak

3
0
yanıtYanıtla
....:

Ben galiba özledim seni

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

söyle ahmet söyle

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title