Haberler

Meteoroloji Uyardı! Sıcaklıklar Düşüyor, Hafta Sonu Kar Var

Güncelleme:

Yazdan kalma günler yerini karlı ve soğuk havaya bırakıyor. Özellikle 6 Şubat Cumartesi günü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı etkili olacak.

Hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı haftasonu kar geliyor. Başta İstanbul ve Ankara hava durumu olmak üzere sıcaklıklar yarından itibaren 10 derece birden sert düşüyor. 6 Şubat cumartesi günü birçok ilde kar yağışı görülecek. Kar yağışı İstanbul ve Ankara'da da zaman zaman etkili olacak.

TÜRKİYE DONACAK

Cuma günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte Marmara'dan başlayarak hissedilir derece azalacak olan hava sıcaklığının, hafta sonu kuzey, batı ve iç kesimlerde de azalarak mevsim normallerinin altına ineceği tahmin edildiği belirtiliyor.

5 GÜNLÜK HARİTA KAR GÖSTERİYOR

Meteorolojinin tahminlerine göre cuma günü trakyada kar yağışı var. İstanbul'da karla karışık yağmur görülebilir. Cumartesi günü ise yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı görülecek. İstanbul'da ise karla karışık yağmur olabilir. Ankara'da cuma yağmur, cumartesi günü ise kar yağışı bekleniyor. Cumartesi günü özellikle Sakarya, Düzce, Bilecik çevrelerinde daha yoğun kar olacağı tahmin ediliyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
İç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Hakkari Mobil-IOS:

Çok şükür Rabbim rahmet merhamet ediyor yağdığı kadar yağsın

31
3
yanıtYanıtla
tonca:

allah sizi esaret etsin de şu nimete esaret demenin ne olduğunu anlayın hangi geri zekalı sizi alıştırdı bu cümleye . yazıklar olsun size

29
2
yanıtYanıtla
sungur bey:

Ulan gazeteciler su mubarek kar a niye beyaz esaret diyonuz . Imansizmisiniz lan siz

25
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kar fakir için urgan (üşümek) zengin için yorgandır. . . bitkiler için bereket hayvanlar için harekettir. . .

26
1
yanıtYanıtla
Xyz:

Kar esareti ne demek yaa.. Yazıklar olduk bide haber yapıyoruz dersiniz algı operasyonundan başka birşey değil bu ALLAH hidayet etsin..

22
4
yanıtYanıtla
sur sakini:

Allah emrini işletiyor mevsim mevsimliğini yapıyor temmuzde kar yağarmı cümlelerimize dikkat edelim

22
3
yanıtYanıtla
nedim akpınar:

kardeşim defalarca yazdık esaret değil rahmet. kar olmazsa susuz ne yapacaksın aklınızı başınıza alın lütfen

23
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

BAŞLIK YANLIŞ KAR ESARET DEĞİL BEREKETTİR CAN DIR TOPRAKLARIMIZA NE KADAR SIKINTI VERSEDE HAYAT KAYNAĞIDIR KAR

19
0
yanıtYanıtla
tarık:

nimete habire esaret diyorlar garip yaratıklar bunu yazanlar

18
0
yanıtYanıtla
nedim akpınar:

esaret yazan mahlukat allah belanı versin

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title