Haberler

Meteoroloji'den 'Zirai Don' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava tahmin raporunda 'Zirai don' uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava tahmin raporunda 'Zirai don' uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sitesinden yapılan 'Zirai don' uyarısında harita üzerinde Türkiye'deki riskli bölgelere dikkat çekildi. Zirai faaliyetlerle uğraşan köylü ve çifçilerin tedbirli olmalarının uyarıldığı açıklama şöyle:

"Zirai faaliyetlerin başlaması nedeniyle bu gece ve yarın (10.04.2015 Cuma) sabah saatlerinde Bolu, Kastamonu, Karabük, Bilecik, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Isparta ve Burdur'da hafif don olayı, 10 Nisan 2015 Cuma gecesi ile 11.04.2015 Cumartesi ve 12 Nisan 2015 Pazar sabahı Marmara'nın güneyi (Balıkesir, Bursa, Bilecik) ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında (Malatya, Elazığ) hafif, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, İç Ege ve Göller Yöresinde orta kuvvette, bölgenin yüksek kesimlerinde kuvvetli zirai don olayı beklenmektedir. Zirai faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bilecik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title