Haberler

Meteoroloji'den "Yağış" Uyarısı

Güncelleme:

Yurdun kuzey kesimlerinde yer yer çok bulutlu iken, doğu ve batı kesimlerinde ise sağanak, gök gürültülü ve az bulutlu hava etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz Kıyıları, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı çevreleri ile öğle saatlerinde Toroslar mevkii, akşam saatlerinde Ankara, Çankırı ve Kastamonu'nun güney ilçeleri, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve İstanbul'un Anadolu yakasının kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin de az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DEĞİŞMEYECEK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklık güney ve iç bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz Kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli zamanla kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı yer yer çok bulutlu. Bu gece saatlerinden itibaren Anadolu Yakasının kıyıları kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

ANKARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu. Bu akşam saatlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı. (37)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (33)

ADANA: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu. Toroslar mevkiinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu ve kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı. (31)

SAMSUN: Parçalı zamanla çok bulutlu. Gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(29)

ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu. (30)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(40)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık. Kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu. Bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Sakarya, Bilecik İle İstanbul'un Anadolu Yakasının kıyılarının kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu ile iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu. Öğle saatlerinde Toroslar mevkii kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu. Bu akşam saatlerinde Ankara ve Çankırı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu. Bu akşam saatlerinden itibaren kıyıları ile Kastamonu'nun güney ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Genellikle parçalı, zamanla çok bulutlu. Öğle saatlerinden itibaren kıyıları ile Artvin çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu. Öğle saatlerinde Ağrı, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA / Güncel

Doğu Karadeniz İstanbul Toroslar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title