Haberler

Meteoroloji'den Marmara Bölgesi'ne Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamayla, Marmara Bölgesi'ne çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

YAĞIŞIN KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR

Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamada bugün Marmara'da görülecek yağışların; Balıkesir, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik il geneli ile Kırklareli'nin kıyı ve Çanakkale'nin kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

VATANDAŞLARI UYARDILAR

Meteoroloji, meydana gelebilecek su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

İSTANBUL’DA SABAHA KARŞI YAĞMUR ETKİLİ OLDU

İstanbul'un bazı bölgelerinde saat 05.00 sıralarında yağmur etkili oldu.

Sabaha karşı başlayan sağanak yağış sırasında, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bulunan vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bazı vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak yağmurdan korunurken, bazıları ise çevredeki iş yerlerinin tentelerine ve otobüs duraklarına sığındı.

Yağmur nedeniyle yollarda da kısa sürede su birikintileri oluştu; D-100 Karayolu’ndaki sürücüler de araçlarının dörtlülerini yakarak ilerledi.

GAZİOSMANPAŞA’DA İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi, Fatih Caddesi üzerinde bulunan bazı iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı.

Dün öğleden sonra etkili olan yağış sonrasında yaşanan su baskınında iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. İş yeri sahipleri su baskının yolun karşı tarafında bulunan metro inşaatı nedeniyle meydana geldiğini iddia etti.

İş yerlerinin bodrum katlarına dolan su, çalışanlar tarafından ve dükkan sahiplerinin getirdiği motorlarla tahliye edilmeye çalışıldı. Su tahliye çalışmaları çalışanların cep telefonu kameraları tarafından da görüntülendi.

Yaklaşık 50 bin liralık zararı olduğunu belirten Sedat Karayazı, "Akşam üzeri iş yerinin bodrumuna su dolmaya başladı. Biz tahliye etmeye başladık; ancak başarılı olamadık. Metro inşaatı nedeniyle sanırım kanalizasyon bağlantıları yapılmamış. Pis su işyerlerimize doldu. Birçok esnaf mağdur olduk. Benim yaklaşık 50 bin liralık zararım var" şeklinde konuştu.

BALIKESİR'DE SEL SUYUNA KAPILAN KADIN KAYBOLDU

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Asmalıdere Mahallesi’nde dün sabah yağan şiddetli yağışın ardından evinin önünde bulunan ahırın yağmur suyuyla dolması üzerine içerde bulunan hayvanları kurtarmak için ahıra girmeye çalışan 55 yaşındaki Pakize Kalfalı, sel suyuna kapılıp kayboldu. Başta AFAD olmak üzere Gönen ve Balıkesir’den gelen kurtarma ekiplerinin arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Akşam saat 20.00’de havanın kararmasının ardından arama çalışmalarına ara verildi. Kalfalı’yı arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlanacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balıkesir Marmara Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

HADİ MİLLET! HADİ TÜRKİYE!HADİ DÜNYA! GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN DAHA YAĞMUR YAĞMIYOR ARTIK HER YAĞIŞINDA FELAKET YAĞIYOR! DÜŞÜNÜP AKLINIZI BAŞINIZA ALASINIZ DİYE YÜCE YARATAN SİZLERE BÖYLECE ÖĞÜT VERİYOR AMA SİZ DİNLEMİYORSUNUZ. ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLEYE! GÖRDÜNÜZ ESKİŞEHİRİ YARIM SAATTE SULAR ALTINDA KALDI. GÖRDÜNÜZ GONYA YI ON DAKİKADA DOLUYA GÖMÜLDÜ. YARIM SAATTE ESKİŞEHİR SULARA TESLİM OLDU KİMSEDE TIK YOK ANGARA OLSAYDI HEMEN SAYIN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIM, GELECEĞİN BAŞKOMUTANI VE DEVLET BAŞKANI, VATAN VE MİLLET EVLADI, VATANININ VE MİLLETİNİN HADİMİ DEĞERLİ İ. MELİH GÖKÇEK AĞABEYİME HEMEN ÇAMUR ATARLARDI. BU TÜR İNSANLARI ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINAR YÜCE YARATAN SAYIN DEVLET BÜYÜĞÜM İ. MELİH GÖKÇEK AĞABEYİMİN YAR VE YARDIMCISI, YOLU AÇIK BAHTI AK OLSUN. YÜCE YARATAN ONU DÜNYA LİDERLERİNE ÖNDER, BİZİMKİLERE DE ÖRNEK KILSIN DER EN DERİN SAYGILARIMI SUNARIM.

7
19
yanıtYanıtla
hıh:

maşallah iyi yalakalık yapıyn

yanıt0
yanıt0
atilla:

manevi açıklamalarına katılıyorum. . . lakin sonrasında zırvalamışsın. . . . .

yanıt0
yanıt0
harbici adam:

:) ne diyon sen bilader alah kitap sonra melıh gökcek :) ne ıctın sen olum adamı bı peygamber yapmadın yalaka :) ne gelırse alahtan gelır kul ondan gelene acizdir kocum ısıne bak sımdı taklayıda fazla atma belini incitirsin :)

yanıt0
yanıt0
Adnan:

Sel her tarafta. mevsimler erken başladı.

0
0
yanıtYanıtla
rado:

atilaya katılıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title