Haberler

Meteoroloji 5 İli Rüzgar ve Fırtınaya Karşı Uyardı

Güncelleme:

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, öğle saatlerinden itibaren 12 Temmuz Salı gününe kadar Malatya, Elazığ, Tunceli, Adıyaman ve Bingöl'de sıcaklıkların 1 ila 3 derece arasında düşeceğinin tahmin edildiği aktarıldı.

5 İL İÇİN KRİTİK UYARI

Açıklamada, rüzgarların Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman ve Bingöl çevrelerinde periyot boyunca kuzey ile kuzeybatı yönlerinden kuvvetli, yer yer fırtına olarak esmesinin beklendiği belirtildi.

VATANDAŞLARI UYARDI

Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

KUVVETLİ SAĞANAK VE DOLU YAĞIŞI BEKLİYOR

Meteoroloji Müdürlüğü ayrıca Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve dolu yağışları bekliyor.

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışları beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Ardahan Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title