Haberler

Meteoroloji'den 22 İle Yağmur ve Karla Karışık Yağmur Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji, ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağını bazı bölgelerde yağmur bazı bölgelerde ise karla karışık yağmur beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Manisa, Denizli, Sinop, Samsun, Ordu, Düzce, Zonguldak, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların akşam saatlerinden itibaren İstanbul ve Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Balıkesir'in kuzey çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Göller Yöresi, Kırklareli, Bilecik, Balıkesir, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Muş, Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklar, mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun doğu kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Karadeniz kıyıları ve Antalya Körfezi'nde kuvvetlice (30-60 km/s) esecek.

Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 8

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışların akşam saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 11

İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 14

Adana: Parçalı bulutlu 17

Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 19

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 11

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 11

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 2

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 8

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Marmara Samsun Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

karakismobilWeb@haberler.com:

Vay garibanin haline desenize komur odun derdi basliyor

8
0
yanıtYanıtla
ali:

yazı şimdiden özledim.

1
6
yanıtYanıtla
kasırga:

Artık ucuz memleket kalmadı her yer pahalı en doğrusu ege de akdenizde yaşamalı .

2
0
yanıtYanıtla
Tc 33mobilWeb@haberler.com:

Yo aynı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title