Haberler

Metalurji Sektörünü Bir Araya Getirecek Fuarın Tanıtımı Yapıldı

Güncelleme:

Metalürji sektörünün İstanbul Tüyap'ta bir araya geleceği fuarda, 41 ülkeden 969 katılımcı firma yer alacak.

Demir-çelik, döküm ve demir dışı metal sektörleri 11-13 Eylül'de İstanbul Tüyap'ta düzenlenecek ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST fuarının Konya'da tanıtımı yapıldı.

Hannover Messe İnternational Ankiros Fuarcılık AŞ Genel Müdür Yardımcısı Süphan İlker, Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, metalürji sektörünü bir araya getiren fuarlarda, 41 ülkeden 969 katılımcı firmanın yer aldığını söyledi.

ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2014 Fuarlarında katılımcıların, demir-çelik, döküm ve demir dışı metaller sektöründeki en yeni teknolojileri ve ürünleri sergileyeceklerini belirten İlker, "Ülkemizin yanı sıra global metalürji sektöründen ve metal kullanan sanayi sektörlerinden gelen ziyaretçilerimiz, beklenti ve isteklerini karşılayacak en son teknolojilerle üretilmiş makine, ekipman, hammadde ve malzeme gibi ürünleri bu fuarlarda yakından izleme ve faydalı iş bağlantıları kurma şansı elde edecektir" diye konuştu.

ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST fuarlarının Avrupa ve Asya metalürji sektörlerini birbirine bağlayan bir köprü niteliğinde olduğuna dikkati çeken İlker, şunları kaydetti:

"Fuarda, demir-çelik, döküm ve demir dışı metaller sektöründe indüksiyon ocakları, refrakter malzemeleri, döküm makineleri, kalıplama makineleri ve mikserler, kumlama makineleri, ısıl işlem fırınları, kontrol ve test cihazları, hammadde ve sarf malzemeleri gibi metalürji sektörü ile ilgili tüm ürünlere tek bir platformda ulaşmaya olanak sağlıyor. Fuarlarda global metalürji sektörünün önde gelen tedarikçileri bireysel katılımların yanı sıra Almanya, İtalya, İspanya, Çin, İngiltere, İran gibi ülkeler de bağımsız sergileme yapacaklardır. Ayrıca fuarları ziyaret etmek isteyen firmalar için Anadolu'da pek çok sanayi odası ve organize sanayi bölgeleri ile ücretsiz otobüs tahsisi konusunda ortak çalışma başlatılmıştır." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Eylül Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title