Haberler

Metal Kasalı Xiaomi Mı4 Geliyor !

Xiaomi'nin merakla beklenen amiral gemisi Xiaomi Mi4'ün tanıtımına çok kısa bir süre kala cihaza ait bir görsel yayınlandı.

Xiaomi'nin merakla beklenen amiral gemisi Xiaomi Mi4'ün tanıtımına çok kısa bir süre kala cihaza ait bir görsel yayınlandı.

Ayrıca Xiaomi CEO'su Lei Jun'un Weibo hesabında yeni cep telefonu hakkında Çince yazılmış bir cümle ile yayınladı.  Lei Jun,  hesabına, " çelik metal parçasına bir yolculuk ." yazdı. CEO, bu yazdığı cümle ile yeni amiral gemisinin metal kasa olduğuna dair ipucu vermiş oluyor. Apple sonrasında bir çok firmanın metal kasa ile ürün üretiyor olması çok şaşılacak bir durum değil ama Xiaomi gibi bir markanın ürünlerini bu kadar öne çıkarmak istemesi çok güzel.

Ayrıca bugün Xiaomi'nin yeni amiral gemisine ait görsel sızdırıldı. Yeni fotoğraflarda cihazın metal veya LG G3 gibi metal karışımı bir kasa görünüyor.

22 Temmuz tarihinde tanıtılacak olan Xiaomi Mi4'ün daha önce yayınlanan teaser görüntüsündeki ayrıntılara göre cihazın metal kasalı olacağını veya en azından metal öğeler içerecek. Metal kasa dayanıklılık göstergesi denilebilir bu yönden firma çok güzel bir atak yapmış durumda. Android 4.4 KitKat dayalı Xiaomi mi 4'ün inanılmaz derecede çok yönlü MIUI OS ile birlikte, bir 5.5-inç 1440 x 2560 çözünürlükte ekran, Snapdragon 801 işlemci, 3GB RAM, 5 megapiksel ön, 13 megapiksel arka kamera, 16GB depolama ve 3000 mAh pil ile geleceği daha önce sızıntılarda yer almıştı.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title