Haberler

    Mesut Yılmaz

    Mesut Yılmaz, kendini bildi bileli müziğin içinde oldu, ilk müziğe başlayışı 10 yaşında arkadaşı ile yaptığı tahta gitarlar ile oldu ve bu gitarları boyayıp, lastik ipler bağlayıp playback olarak 23 Nisan gösterisinde sahne alarak ilk performansını gerçekleştirdi.

    Mesut Yılmaz, kendini bildi bileli müziğin içinde oldu, ilk müziğe başlayışı 10 yaşında arkadaşı ile yaptığı tahta gitarlar ile oldu ve bu gitarları boyayıp, lastik ipler bağlayıp playback olarak 23 Nisan gösterisinde sahne alarak ilk performansını gerçekleştirdi. Büyük beğeni kazanan bu ilk amatör performansından sonra lise yıllarında İzmarit isimli grup ile müziğe ilk önemli adımını attı. çeşitli barlarda çalıp söyledi. Cem Karaca, Barış Manço gibi ustalardan ilham aldı. 2012 yılında TRT İstanbul Radyosu Çoksesli Gençlik Korosu'nda Tenor olarak görev aldı ve önemli konserleri kariyerine ekledi. Önceleri kendi bestelediği şarkıları kliplendirmeye başlayan Yılmaz, 2016 yılıın başında 12 şarkılık, sözü ve müziği kendisine ait olan Karma Karışık isimli albümü dijital müzik platformlarda çıktı.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin" eklenmesi gerekmektedir.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Hayal Kahvesi Beyoğlu

    Mekan Adresi : Meşelik Sok. No: 10

    Başlangıç Saati : 13.03.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 14.03.2017 00: 30: 00

    Kategori : Mesut Yılmaz

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Mesut Yılmaz Cem Karaca İstanbul 23 Nisan Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title