Haberler

Michael Ballack: Mesut Real'de Kalmak İçin Çabalamalıydı

Güncelleme:

Eski Alman futbolcu Ballack, "Mesut gibi oyuncu, Real Madrid'de kalmak için çabalamalıydı. Onun gibi oyuncu tepkilere sahada yanıt vermek zorunda." dedi.

Almanya Milli Takımı'nın unutulmaz isimlerinden eski futbolcu Michael Ballack, İngiliz kulübü Arsenal'da top koşturan vatandaşı Mesut Özil'in önceki takımı Real Madrid'de kalmak için çabalaması gerektiğini söyledi.

İki yıl önce nokta koyduğu kariyerinde ülkesinin Bayer Leverkusen ve Bayern Münih kulüpleri dışında İngiltere'nin Chelsea takımında da oynayan Ballack, İngiliz Sky Sports televizyonuna, geçen sezon 50 milyon avro karşılığında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan ancak formsuzluğu yüzünden eleştirilen Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

"REAL MADRID'DE KALMAK İÇİN ÇABALAMALIYDI"

37 yaşındaki Ballack, Özil'in iyi oynadığını ama takıma uyum sağlaması için zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, "Ona ne olduğunu bilmiyorum. Saha dışında bir şeyler yaşanmış olmalı çünkü başı çoğu zaman eğik ve vücut dilinden de Dünya Kupası'nı kazanmış bir oyuncu olduğu anlaşılmıyor. Onun yeteneğinde bir oyuncu Real Madrid'de kalmak için çabalamalıydı" ifadelerini kullandı.

Özil'in İngiliz basınındaki eleştirilere sahada yanıt vermek konusunda yetersiz kaldığına değinen eski futbolcu şunları söyledi:

"MESUT'UN ZAYIF NOKTASI..."

"İniş ve çıkışlar her zaman olur. Fakat bunlarla başa çıkmalısınız. Mesut da İngiltere'de eleştiriliyor ama herhangi bir reaksiyon gösterdiğini görmüyorum. Onun yeteneğindeki bir futbolcu tepkisini sahada göstermeli. Bu onun zayıf noktası."

WENGER YANLIŞ POZİSYONDA OYNATIYOR

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in Özil'i yanlış pozisyonda oynattığına da değinen Ballack, "Bir oyuncu alırken onun özelliklerini bilmelisiniz, Wenger de Mesut'un en iyi nerede oynadığını biliyor. Mesut, Schalke ve Werder Bremen'den beri ortada oynamaya alışık. Eğer çizgide oynayacaksa savunma yapmayı öğrenmesi lazım. Çünkü günümüz futbolunda bir kişi eksik oynama lüksünüz yok" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Michael Ballack Real Madrid Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title